30 Ideeën voor in de adventskalender voor kinderen

De start van de maand december vormt ook het begin van de adventskalender. Deze kalender werd een enorm groot succes afgelopen jaren en doet het hele gezin vol ongeduld uitkijken naar Kerstmis en de komst van de kerstman.

Enkele leuke ideetjes voor een sprookjesachtige Kerst thuis

Dit jaar hebben we meer dan ooit nood aan de magie van Kerstmis. Laten we niet langer wachten om ons huis te decoreren en een warme sfeer te creëren.

Creatieve, leuke activiteiten om verveling tegen te gaan

Heb je alle "traditionele" activiteiten al uitgeprobeerd? Van koken, tot sporten en tuinieren? En ben je nu op zoek naar iets leuker? Iets creatiever?
Op het programma: Artists Calling, Dégustation de vins en live - Achetez vos vins à l'avance, nous les dégusterons ensemble, (Her)ontdek het plezier van kleuren, Amuseer je met je huisdier(en) , Experimenteer met...

Hilarische comedyshows die je thuis kan bekijken

In afwachting van échte, live comedyshows maakten wij een selectie van de beste, online shows die je thuis, vanuit je zetel, kan bekijken.
Op het programma: Dédo - Killing Joke, Haroun - Internet etc, Kyan Khojandi - Pulsions, Pierre-Emmanuel Barré - Nouveau spectacle, Vérino - Son show en VOD, 'Je Moeder' van Bas Birker, 'Maker' van Henk Rijckaert,...

Wat te doen Marcinelle, 6001 ?

Vandaag

Selectie van evenementen voor maandag 23 november 2020

Dit weekend

Ontdek onze selectie Marcinelle, 6001 voor vrijdag, zaterdag en zondag...

Meest bezochte evenementen in Marcinelle, 6001