image - Musea van fermentatie

Over

MUSEA VAN FERMENTATIE, GEORGIË
Neem plaats aan onze supra, het Georgische woord voor feestmaal, dat sterk doet denken aan het Arabische sofrah het tapijt waarop traditioneel wordt gegeten! De Georgische keuken is een verrassende mix van heerlijke lokale producten (schapenvlees en -kaas, pruimen, walnoten en een rijk aanbod aan verse kruiden), bereid volgens technieken die hun oorsprong vinden in het Midden-Oosten en Azië.
We serveren enkele van de hoogtepunten: gefermenteerde groene tomaten gevuld met verse kruiden, karcho-soep met rundvlees, granaatappel en walnoten, lamsvlees met een bijzondere pruimensaus en andere verrassingen
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Speciaal voor gezinnen

Ontdek de geheimen van de wetenschap met het hele gezin bij het von Karman Institute: Opendeurdag

23 nov 2025
Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium Opendeurdagen
Institut von Karman de Dynamique des Fluides
Sint-Genesius-Rode - Vlaanderen
Het von Karman Institute nodigt u uit voor een uitzonderlijke kennismaking met de fascinerende wereld van vloeistofdynamica en geavanceerde technologieën! Het VKI is een internationaal gerenommeerd onderzoeks- en opleidingsinstituut (postuniversitair) dat gespecialiseerd is in lucht- en ruimtevaart, energieconversie en algemene vloeistofdynamica (zoals windeffecten). Kortom, alles wat stroomt — van enkele millimeters per seconde tot enkele kilometers per seconde. Wat valt er te beleven?- Bezoek aan...
Nog meer evenementen Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium
Nog meer evenementen Bosvoorde Centrum / Boitsfort Centre
www.filous.be
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag