image - Ghent Active Guides

Over Ghent Active Guides

Maarten en Pieter zijn de Ghent Active Guides. "Wij spoelde allebei als studenten aan in Gent. Intussen zijn we gebeten door de stad en willen we het moois van Gents graag met je delen. Als recreatieve sporters doen we dat het liefst op een actieve manier. 


Toen Pieter door Berlijn jogde en toen Maarten voor het eerst door Gent dreef, ging er bij beiden iets borrelen. Op een buurtfeest deelden we onze vage plannen met elkaar en kreeg het idee voor de Ghent Active Guides vorm. 


Gent is prachtig vanop het water, en op looptempo ligt de stad pas echt aan je voeten. We kijken ernaar uit om je Gent op deze manier te leren kennen."Vanop het water zie je Gent helemaal anders. Peddelend en dobberend tonen we je hoe het water Gent heeft gemaakt, en ook vandaag zijn toekomst vormt.We nemen we je mee langs de middeleeuwse haven en de imposante bibliotheek. We drijven langs sluizen en riolen naar het hart van de stad.


Je hebt best al eens eerder gekajakt, maar we houden de tour verder op elk moment laagdrempelig en gezellig. Je hoeft zeker geen topatleet te zijn om met ons mee te kunnen.


Op zaterdagen trekken we om 10u30 het water op. Je kan je op individuele basis inschrijven voor deze tour. Je kajakt mee met andere geïnteresseerden. Er zijn maximaal 14 deelnemers.


Voorzie eventueel (regen)kledij en droge kledij voor achteraf. Enkel bij erg zware regenval varen we niet. Om 13u00 eindigt de tour.


Inschrijven is verplicht.

Prijs: 35 euro p.p., kajak en extra's inbegrepen.

De tour gaat door vanaf 4 deelnemers.

Praktische informatie

Deel :
Nog meer evenementen Diverse Activiteiten > Buitenactiviteiten
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 121639
Editer l'événement SEO Espace administration