Orde van de Dag - LAZARUS, het NUT en gasten

 
image - Orde van de Dag - LAZARUS, het NUT en gasten

Over Orde van de Dag - LAZARUS, het NUT en gasten

 In 2016 lanceerden LAZARUS, het NUT en enkele gasten in theater arsenaal Orde van de Dag exclusief in Vlaanderen. Ondertussen is Orde van de Dag, wegens groot succes, al aan zijn 8ste seizoen toe! En dit seizoen staat ook de 20ste (!) editie op de affiche. Het succesvolle format ontsproot in 2011 aan het brein van enkele maatschappijkritische Utrechtse theatermakers die ook vol overgave bijdroegen aan alle edities in Mechelen.

 

Ter plekke geschreven teksten en muziek, soms nog tijdens de voorstelling zelf, gespeeld met het blad in de hand, dat is de essentie van dit theateravontuur. Een poging om orde te brengen in het nieuws van de dag mét de garantie op volslagen wanorde, maar steeds ook de magie van het moment. Schrijvers, spelers en muzikanten creëren een avond ter plekke. Je ziet hen zwoegen, zweten, uit hun rol vallen en er weer in duiken. Jouw aanmoedigingen en ideeën zijn welkom.

 

van en met LAZARUS (Koen De Graeve, Pieter Genard, Günther Lesage, Ryszard Turbiasz en Joris Van den Brande), het NUT (Greg Nottrot, Jibbe Willems, Marcel Osterop, Michiel Lieuwma, Frank Siera), Stoffel Verlackt en gasten

 

Dit seizoen zijn er twee nieuwe edities. Wacht niet te lang met reserveren! Welke gasten we uitnodigen ontdek je via onze website.


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (5)

NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
ID : 127578
Editer l'événement SEO Espace administration