image - Jakomo - STUMP!

Over

Geboren in de slaapkamer van frontman Julien Tanghe, waar hij zich terugtrekt met zijn sociale angsten, krijgt JAKOMO vorm dankzij het perfecte huwelijk tussen Tanghe zelf, Wout Vermijs en Jef Ballon. JAKOMO krijgt vorm dankzij het perfecte huwelijk tussen Tanghe zelf, Wout Vermijs en Jef Ballon.

Hun muziek, die ze zelf omschrijven als zoete rock, roept hun tumultueuze jaren als jongvolwassenen op. JAKOMO keert terug naar de Botanique om hun debuutalbum 'Lobby' uit te brengen, dat in 2023 verscheen en het resultaat is van drie jaar werk, en neemt ons mee op een elegante reis die de invloeden van Balthazar (ze delen dezelfde producer: Michiel De Maeseneer) en King Krule blootlegt. Het resultaat is een muzikale smeltkroes van grote delicatesse, waar prachtige gitaarmelodieën samengaan met grenzeloze energie en een verlangen om zich te wagen aan minder conventionele ritmische complexiteiten.

Een niet te missen concert, dat hun laatste in België zal zijn, voordat ze terugkeren naar de studio om hun tweede album voor te bereiden.


STUMP! is een jonge band uit Brussel, ontstaan uit de samenkomst van vijf muzikanten die gedreven worden door een gemeenschappelijke passie: samen muziek maken en spelen. Na het verwerken van hun diverse invloeden, variërend van indie en post-punk tot krautrock en pop, onthulde de band uiteindelijk hun debuut EP, 'Floor 44 Country Club', in oktober 2023. Voortgestuwd door de single 'Hot Wheels' is de EP een compendium van binaire ritmes, psychedelische synthesizers, vervormde gitaren en hypnotiserende zang.Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 145617
Editer l'événement SEO Espace administration