SOLO. Alleen verbeelding kan ons redden MICHAEL DE COCK

image - SOLO. Alleen verbeelding kan ons redden MICHAEL DE COCK

Over

Michael De Cock, artistiek leider van KVS, staat eindelijk weer zelf op de scène. Met een zinderend verhaal over een knotsgekke, tropische nacht met een wereldberoemde vrouw in de kelders van de KVS. Net echt, maar toch gespeeld. Of niet?

Met ‘Alleen verbeelding kan ons redden’ schreef Michael een ondeugend boek over de kracht van kunst en verbeelding. Hij neemt je mee in de backstage van Tomorrowland en rijdt met een golfkarretje de coulissen van KVS in. Daar mijmert hij samen met niemand minder dan Paris Hilton over hoe Prince de scène daar net niet haalde, hoe Nand Buyl er vroeger de plak zwaaide en wat Anne Teresa de Keersmaeker voor hem betekent. 
Het boek leest als een trein en roadmovie. De stand-up versie van het boek is al even flitsend. Spits, grappig, scherp maar vol liefde. “So Mickey. What’s it gonna be?”
“Als iemand nog twijfelt aan de kracht van verhalen, ziedaar het overtuigende bewijs.” De Tijd

“Alleen al daarom verdient dit boek een publiek: de auteur durft tenminste te provoceren en kiest een kant in netelige kwesties, zonder voor deze of gene parochie te preken. Met stevige pennentrekken schetst De Cock het theater van de toekomst.” **** HUMO

“Alleen verbeelding kan ons redden is niet het voorspelbare betoog van een Kunstpaus, maar een gloedvolle, eerlijke en soms oprecht grappige verdediging van datgene wat ons allemaal verbindt: de zoektocht naar schoonheid, ontroering en geluk.” **** Het Nieuwsblad


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Theaterfestivals
Nog meer evenementen Roeselare
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 147015
Editer l'événement SEO Espace administration