Zuukou Mayzie - Stony Stone

image - Zuukou Mayzie - Stony Stone

Over

ZUUKOU MAYZIE, wiens echte naam Youssouf Sy is, is een Franse rapper uit Senegal en lid van de Ligue des Ombres, ook wel 667 genoemd. Hij is geboren in de regio Parijs, maar komt uit de Senegalese stad Podor.

Op 12 januari 2017 bracht hij zijn eerste soloproject "Disneyland" uit, een experimenteel project dat een artiest onthult met een artistiek paté dat duidelijk verschilt van dat van zijn vrienden. Zuukou onderscheidt zich echt van de artiesten in zijn collectief, met name op lo-fi producties.

Op 9 april 2020 herhaalde Zuukou zijn experimenten uit het verleden en bracht hij nog een compilatie uit, getiteld "Primera Temporada", met alle tracks die tussen 2019 en 2020 op de platforms waren uitgebracht. Het was een groot succes, vooral dankzij samenwerkingen met Freeze Corleone, Osirus Jack en Doums. Zuukou, die muzikaal zeer divers is, onthult een project met trap- en eurodance-geluiden en donkere tracks. Zijn nieuwste project is "Le Film: Le Commencement", uitgebracht op 22 juli 2022.STONY STONE is een rapper uit Le 13, die in 2022 begon op te komen als een van de opwindende nieuwkomers in de Franse rapscene. Hij mag dan wel een visuele blikvanger zijn met zijn direct herkenbare haar, maar het is zijn muzikale stijl die hem zo bekend heeft gemaakt. Na jaren van rappen in een verscheidenheid aan meer conventionele stijlen, altijd doordrenkt met zijn handelsmerk melancholie, ontwikkelde hij in 2021 een passie voor 2-step. Een stijl die hij promootte op de reeks freestyles die hem onthulden, wat leidde tot zijn ondertekening als eerste artiest op het Good to Great-label, opgericht door New Pirelli en Vincent Le Nen, en zijn opname in Booska-P's 11 rappers om in de gaten te houden in 2023.Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Hip-Hop / Rap
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 147089
Editer l'événement SEO Espace administration