Filmkus en Radio Vandewalle STOP MAKING SENSE (TALKING HEADS)

image - Filmkus en Radio Vandewalle STOP MAKING SENSE (TALKING HEADS)

Over

De beste concertfilm aller tijden! 'Stop Making Sense' brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd ter gelegenheid van het 40ste jubileum van de film.

1983. Een leeg podium. David Byrne, de enigmatische frontman van Talking Heads komt alleen op en begint aan een intense versie van Psycho Killer. Het begin van één van beste concertfilms ooit gemaakt. Regisseur Jonathan Demme, die later een Oscar won voor Silence of the Lambs, vond het perfecte evenwicht tussen een klassieke concertregistratie en meeslepende performance art.

Het energieke en opmerkelijke concert werd opgenomen in het Pantages Theatre in Hollywood en bevat de meest memorabele nummers van Talking Heads zoals 'Once in a Lifetime', 'Slippery People' en 'This Must be the Place.' Het absurde grote kostuum van David Byrne werd een legendarisch fashion statement en beeldbepalend voor de film.

In 'Stop Making Sense' spelen de bandleden David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz en Jerry Harrison samen met Bernie Worrell, Alex Weir, Steve Scales, Lynn Mabry en Edna Holt.

Wat volgt is een iconische mix van performance en cinema.


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Films > Projectie
Nog meer evenementen Roeselare
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 147104
Editer l'événement SEO Espace administration