image - 37ste Superbiker 2024

Over

OP NAAR DE 37STE
 EDITIE

In 2024 wordt de 37e Superbiker gehouden. Het is door de jaren heen de grootste motorwedstrijd gebleken die in België georganiseerd wordt.


Op 4, 5 en 6 oktober 2024 wordt het Circuit Jules Tacheny opnieuw het mekka van Supermoto. Springen en driften volgen elkaar op in een hels tempo op een ultrasnelle baan die afwisselend bestaat uit “asfalt” en “offroad”. Het wordt een non-stop spektakel, met het publiek dicht bij de actie, maar ook met adembenemende jumps & tricks uitgevoerd door de grootste freestyle- en stuntpiloten ter wereld. En vergeet het After Race Festival niet dat op vrijdag- en zaterdagavond wordt gehouden!


Langs de sportieve kant vinden we verschillende categorieën terug: Supermoto, Junior Superbiker, Senior, Prestige en Quads. Piloten van het eiland Man zullen ook aanwezig zijn. Er worden méér dan 400 piloten verwacht in Mettet !


Voor deze 37ste editie verwelkomen de organisatoren van de Superbiker u op het legendarische straatcircuit van Mettet. Deze hoogmis van de Supermoto biedt veel verrassingen voor de fans van het genre en zal alle gepassioneerden, amateurs en nieuwsgierigen makkelijk verleiden…


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (10)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Sportevenementen > Toernooien, competities en races
Nog meer evenementen Namur
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 148234
Editer l'événement SEO Espace administration