Mock Media + Gut Health + Lézard

image - Mock Media + Gut Health + Lézard

Over

GUT HEALTH

Gut Health, een zeskoppig ensemble uit Melbourne rond frontvrouw Athina Uh Oh, maakt behoorlijk wat deining in de Australische muziekscene. Met hun mix van punk en jazz brachten ze het al tot het voorprogramma van QOTSA op hun tour down under. Zowel soundwise als visueel een opvallende en avontuurlijk band die hun debuut-EP "Electric Party Chrome Girl” zullen voorstellen.MOCK MEDIA

Mock Media is een zogenaamde ‘supergroup’, een band bestaande uit leden van andere, gerenommeerde bands, alle Canadese, uit British Columbia in dit geval: Garnet Aronyk (Crack Cloud), Bennett Smith (N0V3L), Austin Boylan (Pottery) and Evan Aesen (Painted Fruits). 

‘Mock Media’ is een album van stiekem eclecticisme: de hoogdravende punkrockstijlen dienen als het raamwerk van de band om hun onstuimige verkenningen in pop, elektronica en wereldfolkmuziek mee te omhullen.LÉZARD

Lézard maakte vorig jaar tijdens Leffingeleuren al behoorlijk wat indruk op onze Buskerstage en komt nu terug met een pak meer ervaring. Ze werden laureat van Sound Track in Oost-Vlaanderen en ook tijdens Humo’s Rock Rally wisten ze heel wat zieltjes te winnen. 

We horen stevige invloeden uit de jaren ’80. Bands als XTC, Talking Heads en de rauwe underground post-punk uit die periode zijn nooit veraf.Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk
Nog meer evenementen Oostende
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 151077
Editer l'événement SEO Espace administration