Markt op De Waaiberg

image - Markt op De Waaiberg

Over

Op zondag 2 juni 2024 van 10u-18u heten we je van harte welkom op het terrein van Unie-k, De Waaiberg. Bereid je voor op een evenement vol smaken, creativiteit en gezelligheid ! 'Markt op De Waaiberg' is de plek waar lokale handelaars hun heerlijke producten verkopen, terwijl creatievelingen hun unieke creaties tentoonstellen en aanbieden.
🛍️ Dwaal langs kraampjes gevuld met ambachtelijke lekkernijen, unieke handgemaakte items en bijzondere vondsten. Ontmoet gepassioneerde lokale ondernemers die trots zijn op hun ambacht en deel hun liefde voor kwaliteit en authenticiteit.
🎨 Laat je inspireren door de kunstzinnige uitingen van getalenteerde creatievelingen. Ontdek prachtige handgemaakte sieraden, kunstwerken en andere unieke creaties die je nergens anders zult vinden.
🍔 Geniet van diverse hapjes en trakteer jezelf op een verfrissend drankje.
👨‍👩‍👧‍👦 Voor gezinnen met kinderen is er een kinderanimatiezone. Laat de kleintjes zich uitleven terwijl jij rustig kunt genieten van al het moois dat de markt te bieden heeft.
Dus noteer het in je agenda: 'Markt op De Waaiberg' op zondag 2 juni 2024. Kom samen met vrienden en familie en beleef een onvergetelijke dag vol plezier, smaak en creativiteit. Mis het niet !
📍 Locatie: Unie-k De Waaiberg Koolskampstraat 22D - 8830 Gits
📅 Datum: Zondag 2 juni 2024
🕒 Tijd: 10u-18u

Toegang is gratis ! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze eerste 'Markt op De Waaiberg' voor een dag vol ontdekkingen en gezelligheid. Tot dan ! 🌈✨


Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Markten en Rommelmarkten > Markten
Nog meer evenementen Roeselare
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 151130
Editer l'événement SEO Espace administration