image - Puppet Fantasy

Over

Een voorstelling die zich verwondert over de techniek van touw- en stangpoppen. Een show van verwondering voor iedereen die de beweging van de marionet bewondert in de meest delicate gebaren, zoals in dans, of de lach die zich voordoet als een mechanisme dat metamorfoseert in een vogel.
In de woorden van kunstenaar Ko KYUMI recreëert ''Puppet Fantasy'' de emotie en schoonheid van de Koreaanse cultuur door middel van poppenkast. Dit stuk is ''als een omnibus, waarbij elk station een andere poppenvorm en -techniek presenteert''. (Ko Kyumi, presentatie van ''Puppet Fantasy'').
De aangeboden stations en ontmoetingen zijn onder andere het lieveheersbeestje, de dans van de reiger (een vogel aanbeden door Aziatische culturen), de hiphop van de grootvader, de dans van de engel, de poppendans met het publiek en de droom van de bloem.
Voor het eerst in België.
Met de steun van de Stichting KMAS, het Koreaans Cultureel Centrum in Brussel, Unima Korea, de Fédération Wallonie-Bruxelles en zijn Straling, Beeld van Brussel, Nationaal Loterij en het Geweest van Elsene.
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Theater / Spektakels > Poppentheaters

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Poppentheaters
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 151582
Editer l'événement SEO Espace administration