Café Magritte: Bai Kamara Jr. & jamsessie

image - Café Magritte: Bai Kamara Jr. & jamsessie

Over

Vandaag op het menu van Taverne Ter Linden geen eten, maar lekker lokaal muzikaal talent met Bai Kamara Jr.!
Normaal is Taverne Ter Linden gesloten op woensdagavond, maar speciaal voor Café Magritte schuiven we tafels en stoelen aan de kant en openen we de deuren. We serveren geen eten, maar wel een lekkere portie lokaal muzikaal talent. Vandaag op het menu: Bai Kamara Jr.!
Bai Kamara heeft roots in Sierra Leone, groeide op in het Verenigd Koninkrijk maar woont intussen meer dan 30 jaar in Brussel. Hij deelde het podium met internationale artiesten als Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré, en speelde in het voorprogramma van Vanessa Paradis en Vaya Con Dios. Solo laat de sociaal geëngageerde singer-songwriter zich typeren door rootsy blues, groovy gitaarspel en een funky stemgeluid, alles gekruid met Afrikaanse vibes
Na zijn optreden, dat start om 20.30 u., houden we nog een jamsessie. Breng dus gerust je eigen instrument mee. Om zeker te zijn van je plek, liefst laten weten dat je wil meespelen door een mailtje te sturen naar brent.gillaerts@vgc.be. Gewoon gezellig iets drinken en genieten van de muziek mag natuurlijk ook.
Deel :
Nog meer evenementen Concerten > Jazz
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 151858
Editer l'événement SEO Espace administration