image - Firefly Sessions 2024

Over

CONCEPT

Het is een betoverend zicht als de vuurvliegjes gedurende enkele weken per jaar na zonsondergang ronddansen. Ook in Brussel kan je deze magische momenten beleven. Samen met muzikant-bioloog Raphael De Cock, de Belgische specialist in vuurvliegjes, trekken we het Zoniënwoud in voor een intiem concert met telkens een gastmuzikant(e). Het hoogtepunt van de avond breekt als de mannetjes van de kleine glimworm of vuurvliegje, een opvallende en herkenbare soort glimworm, na zonsondergang beginnen rond te vliegen. Wanneer zij in grote aantallen rondvliegen, zorgen ze voor een feeëriek spektakel!

VIDEO


TICKETVERKOOP

De ticketverkoop voor dit evenement start op vrijdag 10 mei om 12u00 via onze website.

Na het reserveren ontvang je het officiële ticket, neem deze geprint of op je smartphone mee op de dag van het festival. Als we dit evenement omwille van het slechte weer moeten annuleren, dan zullen wij u dit laten weten via e-mail vóór 18.00 uur de dag van het evenement. Controleer uw e-mail voordat u vertrekt.


PRAKTISCH OP DE DAG VAN HET FESTIVAL

Draag stevige schoenen of stapschoenen, iets om op de grond te gaan zitten en indien nodig regenkledij. We wandelen een lus van ongeveer 4 km die niet met een voertuig te bereiken is. Na bevestiging van betaling ontvangt u per e-mail het exacte adres van het vertrekpunt, in de gemeente Watermaal-Bosvoorde. We vertrekken stipt om 20:15 uur en wachten niet op laatkomers. Het einde van de activiteit is voorzien rond 23.30 uur. Deze activiteit vraagt het nodige respect voor de natuur en het woud in ruil voor een magische ervaring.


Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Concerten > Wereldmuziek / Traditionele muziek

Nog meer evenementen Concerten > Wereldmuziek / Traditionele muziek
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 152181
Editer l'événement SEO Espace administration