Brussels Rhythm and Blues Club

image - Brussels Rhythm and Blues Club

Over

Lord Rochester (ook bekend als Russell Wilkins van Pop Rivets/Milkshakes/Gruff Men/Len Bright Combo/Wildebeests) maakt een zeer welkome terugkeer naar de BRBC (waar hij in 2002 voor het eerst speelde met de Wildebeests). His Lordship zingt en speelt Gretsch-gitaar en mondharmonica, en wordt begeleid door Lady Muck op bas en zang en Mike Goodwin (van The Thanes) op percussie. Glasgow Night Out heeft ze beschreven als ''perfect rock-'n-roll op zijn puurste, onvervalste, geruite sportjasje, lo-fi, fiddletastisch beste.'' Hun cd ''Hey!'', met 13 van hun eigen nummers, bracht UK Rock Magazine ertoe te zeggen: ''Lord Rochester is een verademing ... Sinds King Kurt heb ik geen band meer gehoord met zo'n volledig begrip van wat rock inhoudt n' roll, en had toen ook het vermogen om het op speelse wijze te ondermijnen, terwijl je binnen het genre bleef.

De huisband van de BRBC, Midnight Mary (van ouds Zinneke Roadrunners), brengen hun populaire R'n'B-repertoire, met klassiekers van Muddy Waters, Jimmy Reed, Bo Diddley, Elmore James, Junior Wells, Link Wray, Big Mama Thornton, Otis Redding, Al Green en anderen.
Het concert wordt gevolgd door een bluesjam, met Roman als ceremoniemeester, tot 02.00 uur.
Sounds serveert lokale en biobieren, klassieke bieren, de beste pils ter wereld, uitzonderlijke biologische wijnen, exclusieve Belgische sterke dranken, signature cocktails en de fijnste kazen.
Helaas zal dit het laatste BRBC-concert zijn in de tulpstraat 28. We hopen snel terug te keren op een nieuwe locatie.
U kunt op de hoogte blijven van evenementen via de BRBC-website: https://www.brbc.be de BRBC Facebook-groep, de Facebook Fan Page, X/Twitter @BrusselsRnB en Instagram
BRBC concert videos: https://www.brbc.be/concertvideos.html
Deel :
Nog meer evenementen Concerten > Jazz
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 153313
Editer l'événement SEO Espace administration