Opgelet, dit evenement is volzet !
image - 15 jaar Han Solo

Over

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol humor, want Han Solo, dé meester van de comedy, viert zijn 15-jarig jubileum met een knaller van formaat!


Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je de beste grappen van 9 briljante avondvullende shows samenbrengt? Wel, dat hoef je je niet langer af te vragen, want Han Solo komt met een eenmalige ‘Best Of’ tournee die je laat bulderen van het lachen! Al 15 jaar lang heeft hij podia betoverd en harten veroverd met zijn unieke stijl en ongeëvenaarde humor.


Je kent hem misschien van zijn legendarische optredens die keer op keer op Canvas en Streamz te zien waren. En laten we niet vergeten dat hij de boel op stelten heeft gezet in Comedy Casino en de radiogolven heeft doen trillen op Radio 2. Ook in Bevergem (VRT) en Chantal (VRT) zag je hem opduiken.


Wat kun je verwachten tijdens deze spectaculaire avond? Han Solo neemt je mee op een razendsnelle reis door de afgelopen 15 jaar, en dit keer heeft hij zijn 100 beste grappen verzameld om je gedurende 100 minuten non-stop te laten lachen. Ja, je leest het goed, 100 grappen in 100 minuten! En als je minder dan 99 keer hebt gelachen, beloven we dat je je geld terugkrijgt.


Dus nodig je vrienden, familie en lachpartners uit voor de comedyshow van het decennium, gepresenteerd door niemand minder dan de meester zelf, Han Solo! Verwacht tranen van het lachen, spierpijn aan de kaken, buikpijn van het grinniken en een avond die je nog lang zult herinneren. Mis dit niet, want Han Solo’s ‘Best Of’ show is een eenmalige kans om 15 jaar aan comedygenialiteit in één explosieve avond te ervaren. Boek nu je tickets en maak je klaar om te lachen tot je erbij neervalt!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Humor / Komedies

Andere evenementen Oost-Vlaanderen

Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 153953
Editer l'événement SEO Espace administration