SAPIENS GOT TALENT TENTOONSTELLING IN HET DONKER

image - SAPIENS GOT TALENT TENTOONSTELLING IN HET DONKER

Over

De tentoonstelling 'Sapiens got Talent in het donker’ vindt binnen plaats in de duisternis en is een uniek avontuur dat via de zintuigen wordt beleefd. Bezoekers komen in contact met 10 grote uitvindingen uit de prehistorie en beleven plezier met het raden naar wat ze in hun handen hebben. De tentoonstelling gaat verder met tien archeologische voorwerpen die hun geschiedenis in de oren van de bezoeker fluisteren. Ze zijn voornamelijk afkomstig uit Wallonië en bevoorrechte getuigen van de 10 grote uitvindingen.

Bezoekers zijn vervolgens pionnen op een reuzenbordspel om de chronologie van deze uitvindingen vast te stellen en ontdekken daarna de verbanden tussen het verleden en het heden doorheen moderne voorwerpen. Ten slotte stelt de curator van de tentoonstelling in een video voor om innovatie door de eeuwen heen te contextualiseren en te begrijpen.

Deze tentoonstelling biedt een educatieve en leuke ervaring voor alle leeftijden, waardoor bezoekers de huidige en toekomstige uitdagingen van de mensheid beter kunnen begrijpen.


Deel :

Fotogalerij (2)

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Varia
Nog meer evenementen Province de Liège
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 155571
Editer l'événement SEO Espace administration