Musea van fermentatie 4

image - Musea van fermentatie 4

Over

Plukken en inmaken van wild fruit, bladeren, groenten. Van de rotsen langs de zee of in de bergen.
Tijdens de zomermaanden had dit voorouderlijke gebaar mijn verkenningen over het Italiaanse platteland geleid.
En de smaken die ik zal presenteren, vertellen een Italiaans verhaal dat je nog niet eerder hebt gehoord, een verhaal dat zowel historisch als experimenteel is.
Gefermenteerde bessen, pijnscheuten, wilde zeevenkelbloemen, wijnbladeren, vijgenbladeren, aardbeidruiven, kappertjesbladeren, kappertjesbloemen, Oost-Indische kersknoppen, paardebloemknoppen, wortels in gefermenteerde kakipasta...
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium
Nog meer evenementen Bosvoorde Centrum / Boitsfort Centre
www.filous.be
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Alle kerstmarkten in België

De winter heeft zo zijn minder leuke kanten, zoals de koude temperaturen, de kans op verkoudheid en het gevoel van vermoeidheid dat soms om de hoek komt kijken. Maar gelukkig weegt dat allemaal niet op tegen de vele voordelen die dit seizoen te bieden heeft. De winter brengt namelijk een bijzondere, bijna betoverende sfeer met zich mee: denk aan de geur van warme glühwein, gezellige avonden bij het vuur, de feestdagen die warmte en samenhorigheid brengen, en natuurlijk het spektakel van vuurwerk

Vandaag

Meer evenementen vandaag