Musea van fermentatie 4

image - Musea van fermentatie 4

Over

Plukken en inmaken van wild fruit, bladeren, groenten. Van de rotsen langs de zee of in de bergen.
Tijdens de zomermaanden had dit voorouderlijke gebaar mijn verkenningen over het Italiaanse platteland geleid.
En de smaken die ik zal presenteren, vertellen een Italiaans verhaal dat je nog niet eerder hebt gehoord, een verhaal dat zowel historisch als experimenteel is.
Gefermenteerde bessen, pijnscheuten, wilde zeevenkelbloemen, wijnbladeren, vijgenbladeren, aardbeidruiven, kappertjesbladeren, kappertjesbloemen, Oost-Indische kersknoppen, paardebloemknoppen, wortels in gefermenteerde kakipasta...
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium
Nog meer evenementen Bosvoorde Centrum / Boitsfort Centre
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Ontdek de Meesterwerken: een abonnement op de absolute topconcerten van het seizoen 2025-2026

Al bijna een eeuw staat het Belgian National Orchestra garant voor symfonische topkwaliteit in België. Als huisorkest van de iconische Henry Le Bœufzaal in Bozar combineert het traditie met vernieuwing in ambitieuze programma’s vol klassieke meesterwerken, hedendaagse creaties en prestigieuze samenwerkingen. Het orkest is een vaste waarde in het Brusselse culturele leven, maar schittert ook op internationale podia en speelt een sleutelrol in evenementen als de Koningin Elisabethwedstrijd.

Vandaag

Meer evenementen vandaag