image - Halloween Lebbeke

Over Halloween Lebbeke

De Halloweentocht in Lebbeke gaat na Jubilee op zelfde elan verder!

Na hun 20-jarige jubilee van vorig jaar organiseert Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout op 29 oktober 2022 opnieuw hun Halloweentocht. En ook nu kiezen ze voor een special act om deze avond op te luisteren. Hopelijk kunnen we er dit maal een covid-vrije editie van maken.

“We waren gelukkig om vorig jaar, na een coronapauze, terug onze halloweentocht te mogen organiseren.” zegt Eric Boodts, oprichter en bezieler van de tocht. “De massale opkomst van 5000 wandelaars maakte duidelijk dat ook ons publiek ons gemist had”. Naar jaarlijkse gewoonte trekt de 4,5km lange wandeltocht langsheen donkere wegen, met enge decors en verschrikkelijke monsters. Vertrekken kan tussen 18u30 en 21u45 van uit de buurt van het station van Heizijde. De wandeling is kindvriendelijk en toegankelijk vanaf 6 jaar. Wij raden ouders met kinderen wel aan om zo vroeg mogelijk te vertrekken.

Autocars ’t Ros Beiaard voorziet twee gratis pendelbussen die onze deelnemers om de 15 minuten veilig van aan de parking van het koopcentrum op de Brusselse steenweg naar het startpunt aan het station van Heizijde zal brengen. Wie met de wagen komt raden wij aan om van deze service gebruik te maken. In het griezeldorp aan de start en finish wordt gezorgd voor spektakel, griezelfrieten en drankjes om te bekomen of om de moed erin te drinken.

Maar ook tijdens het wandelen wordt het bibberen en beven dankzij een 150-tal vrijwilligers van lokale verenigingen die zich elk jaar inzetten voor een hoge dosis griezelplezier, gemixt met professionele acts. “We hebben dit jaar gekozen voor verschillende professionele acts.” geeft Eric Boodts weg. “Zo komen er bijvoorbeeld ware steenmonsters naar onze tocht. Deze (hopelijk) vriendelijke reuzen worden door Krist Doo festivaltheater voor onze tocht tot leven gewekt en deze indrukwekkende figuren zullen onze bezoekers dit jaar welkom heten.”

Tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen. De bezoekers worden uitgenodigd om zelf ook verkleed/geschminkt te komen. Het laatste nieuws en leuke teasers geven we weg via de Facebookpagina van Halloween Lebbeke. Voor praktische info kan u terecht op halloweenlebbeke.be

Praktische informatie

 • De 29/10/2022
  18:30-21:45
 • Klein-Antwerpenstraat
  9280 Lebbeke - Oost-Vlaanderen - Vlaams Gewest
 • <12 jaar van 18h30 tot 20h00  : 5,00 €
  <12 jaar van 18h30 tot 20h00  : 7,00 €
  >12 jaar van 18h30 tot 20h00  : 8,00 €
  >12 jaar van 18h30 tot 20h00  : 10
 • Reservaties
  Enkel bij reservatie
  Van 27/09/2022 tot 28/10/2022
 • Speciale volwassenen
  Speciaal voor kinderen
  Speciale studenten
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Feesten of Folklore-evenementen > Festiviteiten

Andere evenementen Oost-Vlaanderen

Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 69694
Editer l'événement SEO Espace administration