Ben in de keuken, Jimmy in de zaal.
Dat is het simpele, maar succesvolle recept van Native. Het restaurant is al tien jaar een vaste waarde in het centrum van Antwerpen, en legt de focus op lokale, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten.
Van een “tikkeneike” tot de beruchte “sla pompoen”, van de beste croque van 't stad tot de huisgemaakte chai siroop; alle gerechten barsten van de natuurlijke en volle smaken.
De nadruk ligt op seizoensgroenten, maar ook vlees- en viseters komen hier aan hun trekken. Uiteraard zijn er daarnaast opties voor wie vegan of glutenvrij eet.
Native werkt met lokale én vertrouwde leveranciers. Koffie van Andy, brood van Lina's Bakkerij en Kabinet van Gezonde Zaken, verse eitjes van Heidi's Hoeve en bier van Brasserie Surréaliste. Groenten van Zilt en Zoet en De Volle Grond, vlees van Slagerij Gysels en wijn van Leoni en Volatile.
Om er een paar op te noemen.
De ontbijt- en lunchkaart wisselen regelmatig, net als het aanbod van bier en wijn.
Ook tijdens de Native Diner Nights, op vrijdagavond, staat er elke keer iets anders op het menu.