Agenda: Uitstappen, ontdekkingen en patrimonium in Brugge, West-Vlaanderen

FILTRES
Filtre par types
TOUS
Wandeling
Kasteel
Excursie
Natuur
Erfgoed
Opendeurdag
Bezoek / Rondleiding
Varia
Filtre par indicateurs
Speciaal voor kinderen
Speciale gezinnen
Speciale studenten
Article 27
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Doven en slechthorenden
Filteren
CALENDRIER
Calendrier
7 evenement(en) gevonden (1 tot 50)
Fiesta Latina - Zomereditie 2024
06 sep 08 sep
Concerten Festivals
Bois de la Cambre
Bruxelles - Bruxelles
Bereid je voor op een vurig weekend met de Fiesta Latina, het meest verwachte Latinofestival van België, dat terugkeert op 6, 7 en 8 september 2024 in het Ter Kamerenbos in Brussel. Dompel jezelf onder in een tropische en feestelijke sfeer om het einde van de zomervakantie te vieren met drie dagen muziek, dans en culinaire lekkernijen.
Fietsen fietsroutes
Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium Wandelingen
Stalhille
Stalhille - Flandre Occidentale
Vanuit de Arthill galerie vertrekken er 5 bewijzerde fietsroutes. De galerie biedt de mogelijkheid tot overnachten in een airbenb voor 2 personen in een tweepersonen auping bed van 1.80 m breed. Voor de overnachting boek je via www.airbenb.be en zoek je op Jabbeke of Stalhille naar' rustige studio aan de kust'.
Ooster- en westerstaketsel
Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium
Blankenberge
Blankenberge - Flandre Occidentale
Belgian Coast Greeter!
Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium
Blankenberge
Blankenberge - Flandre Occidentale
Wandeling met Zwingids in de Zwinvlakte
Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium Wandelingen
Zwin Natuur Park
Knokke-Heist - Vlaams Gewest
Elke zaterdag om 14 uur en de zondag om 10.30 uur en om 14 uur is het mogelijk om aan te sluiten bij een wandeling onder begeleiding van een gespecialiseerde natuurgids.
Sea Life Blankenberge
Tentoonstellingen Visites guidées
Sea Life Blankenberge
Blankenberge - Vlaams Gewest
Met meer dan 5.000 zeedieren vormt Sea Life Blankenberge dé ideale uitstap voor gezinnen.
Bezoek het Zwin Natuur Park
Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium Wandelingen
Zwin Natuur Park
Knokke-Heist - Vlaams Gewest
Coronamaatregelen Zwin Natuur Park Update maatregelen 2/11/20 Beste bezoeker, We zijn heel blij om je in het Zwin Natuur Park te mogen verwelkomen. We houden hierbij uiteraard rekening met de verschillende maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad voorschrijft zodat je in alle veiligheid kan genieten van het mooie Zwin Natuur Park. Het reserveren van een ticket is verplicht. Het dragen van een mondmasker is verplicht in alle binnenruimtes en langs het huttenparcours. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht in de Zwinvlakte. Samenscholingen zijn toegelaten tot maximaal 4 personen (uitgezonderd voor gezinsleden die onder één dak wonen). Het bezoekerscentrum mag enkel betreden worden als je vooraf een ticket gereserveerd hebt. Het huttenparcours en de Zwinvlakte zijn toegankelijk, geniet volop van het Zwin in de buitenlucht. De permanente tentoonstelling over de vogeltrek en de panoramatoren zijn gesloten. Zwinbistro “The Shelter” is gesloten, picknicken in het park is niet toegelaten. De bistro biedt wel take away aan om mee te nemen op jullie wandeling of naar huis. Meer info : theshelterknokke.be Gelieve de federale maatregelen steeds te respecteren en het aantal nauwe contacten te beperken, ook in het Zwin Natuur Park.
Belle Epoque Centrum
Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium Erfgoed
Belle Epoque Centrum
Blankenberge - Vlaams Gewest
In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de mooiste tijd van de 19e en 20e eeuw: de belle époque. Deze periode kent zijn gloriejaren tussen 1870 en 1914, waarin de Europese burgerij een opvallende welvaart kende. Blankenberge ontwikkelde zich toen tot een belangrijke badstad met grote bouwkundige realisaties voor het opkomende toerisme. Het Belle Epoque Centrum is vanaf woensdag 1 juli 2020 terug open, mits reservatie op voorhand! Reserveer jouw tijdslot via www.belleepoquecentrum.be/tickets. Volwassenen: € 5 < 26 jaar: € 3 +55 jaar: € 4 Personen met een handicap: € 2 Kinderen < 6 jaar: gratis Leraren en pers: gratis Inwoners Blankenberge: gratis
7 evenement(en) gevonden (1 tot 50)
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Alle thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
LISTING
SEO Espace administration