MUZIEKTHEATER DE KOLONIE MuziekMekaniek

 
image - MUZIEKTHEATER DE KOLONIE MuziekMekaniek

Over MUZIEKTHEATER DE KOLONIE MuziekMekaniek

Een wonderlijk verhaal met gevoelige snaren en zingende zagen.

De ene is maestro van de mekaniek. Alles kwiekt en piept, kriept en scharniert (meestal toch... want soms doet het plots BOEMMM - aiaiai)

De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tongelt, tokkelt en takkelt (meestal toch... want soms is het plots SSSSTIL - oeioeioei) 

In een wankelend maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen over lukken en mislukken en het geluk van de mislukking, over vriendschap die klinkt en botst langs alle kanten...

Muziektheater De Kolonie maakt na hits ‘Bizar’ en ‘Manneke Tap’ opnieuw muziektheater dat verrast en betovert, op maat van 4+. 


In deze voorstelling vol beelden, clownerie en weinig woorden zie je de wonderlijke circuskomediant Karel Creemers (Circus Ronaldo, Ensemble Leporello, Cie Cecilia, internationaal straattheater) als knoeier, uitvinder, verstrooide professor en multimuzikant Jan Blieck (heel wat popgroepen, eerder bij De Kolonie en Anna's Steen) als hulp die niet helpt, rommelaar en tokkelaar... Coaching door Bo Spaenc en Mieke Laureys.

Motor van de ‘MuziekMekaniek’ zijn de unieke poëtische 'muziek-mekanieken' van beeldend kunstenaar Zjos Meyvis.

Er reist een mini-tentoonstelling mee met de voorstelling. Achteraf kunnen alle toeschouwers een tiental originele muziekmekanieken van dichtbij bekijken. De spelers leiden je rond en geven tekst en uitleg en ook zever en zottigheid! 


spel, livemuziek Karel Creemers, Jan Blieck | originele Muziekmekanieken Zjos Meyvis | originele muziek Bo Spaenc | concept, script, coaching Mieke Laureys, Bo Spaenc | kostuums Chris Snik | klank, licht Dries Bellinkx of Thomas Van Leuven

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Varia
Nog meer evenementen Mechelen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 111999
Editer l'événement SEO Espace administration