Long Course Weekend Belgium

image - Long Course Weekend Belgium

Over

Voor wie zijn grenzen wil verleggen is er de optie Full Long Course - de langste afstand in elk onderdeel. Elke winnaar van de Long Course ontvangt de felbegeerde vierde medaille voor zijn medaillestapel.The Nieuwpoort Swim is een open water zwemwedstrijd in de binnenhaven van Nieuwpoort. In deze fantastische setting zwem je in de schaduw van het imposante Koning Albert I monument.
Dankzij de unieke locatie zwem je in rustig water en kunnen je supporters langs het volledige parcours jou komen toejuichen!
Met als climax een rode loper finish op het Long Course Weekend festival terrein wordt dit ongetwijfeld een wedstrijd om nooit te vergeten.
Je kan kiezen tussen 2 afstanden: 1,9km en 3,8km.


Bij de wielertoertocht Cycle Flanders Fields kan je kiezen tussen 3 afstanden (45km, 90km of 180 km) vanuit Nieuwpoort. De 180km neemt je mee langs de rijke geschiedenis van de Wereldoorlogen met vele monumenten en begraafplaatsen. Je fietst onder de Menenpoort, je bedwingt de Kemmelberg en de beruchte Plugstreets op het parcours van de World Tour klassieker Gent-Wevelgem. Je rijdt Frankrijk binnen en eindigt met een fameuze tijdrit van Diksmuide terug naar Nieuwpoort. De 45km en de 90km laten je slingeren langs de Ijzer, de wind trotseren in de Polders en de vele pittoreske dorpjes van het diepe West-Vlaanderen doorkruisen.


The Nieuwpoort Marathon is het slotdag van Het Long Course Weekend Belgium. Hierdoor bevindt je je in een internationaal deelnemersveld. Het parcours neemt je eerst mee door de polders om je dan via het Kanaal Nieuwpoort-Veurne, langs het militair vliegveld van Koksijde terug richting de kustlijn te leiden. Via de dijk van Oostduinkerke en de dijk van Nieuwpoort loop je de laatste kilometers langs de vaargeul van Nieuwpoort om te finishen op het Long Course Weekend festivalplein aan de Oude Vismijn. The Nieuwpoort Marathon heeft loopwedstrijden over 4 afstanden: 5km, 10km, Halve Marathon en Marathon. Bovendien is er een kidsrace van 1 kilometer

Deel :

Fotogalerij (17)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Sportevenementen
Nog meer evenementen Veurne
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 114568
Editer l'événement SEO Espace administration