image - Kids Spring Wonderland

Over

Leve de lente, het fleurigste seizoen van het jaar. Met frisse groene tinten ontwaakt de natuur uit een lange winterslaap. Alles en iedereen barst van de energie. Ook in Gare Maritime kan je het voorjaar voelen kriebelen. Tijdens Kids Spring Wonderland bloeit er een betoverend bos in het bruisende, overdekte, hart van Tour & Taxis. De ideale bestemming voor een lentefestival voor het hele gezin.


Speciaal voor de gelegenheid rollen we een gigantisch grastapijt uit in de monumentale middenbeuk van Gare Maritime.

Neem je picknickdeken mee en zoek een plekje om samen uit de bol te gaan tijdens optredens van muzikale kinderhelden zoals de KetnetBand, Mega Mindy en Samson & Marie.


Ook Bumba, Maya de bij en de paashaas zijn van de partij. Zij staan te popelen om jou persoonlijk te ontmoeten. Het trampolinepark en het springkastelenparcours van 800m2 voorzien je van een extra portie lentekriebels in de buik. Net als een ritje op de zweefmolen.


Dappere durvers dagen we uit om onze 15 meter hoge klimmuur te bestijgen. Of om boven het feestgedruis uit een vliegtochtje te maken aan een zipline die 60 meter van de stationshal overspant.  


Even op adem komen? Vlij je gezellig neer aan de voet van de Sprookjesboom die de allermooiste verhalen vertelt. Of geniet van een versgebakken pannenkoek, een wafel of een heerlijke suikerspin. Zin in iets culinair.


Trek dan richting Gare Maritime - Food Market. Daar kan je gaan proeven van de creatieve foodconcepten die tien topchefs voor je uitwerkten.


En dan is het tijd voor nóg meer lentepret. Een knotsgekke paasshow van Clown Rocky, kindergrime en creatieve workshops waar je o.a. hippe dansmoves leert om mee uit te pakken op TikTok.

Het wordt een lentefeest zoals je er nog nooit een hebt beleefd.Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Festivals
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 115077
Editer l'événement SEO Espace administration