image - Blood Red Shoes - Ciel

Over

Blood Red Shoes

Hun debuutalbum ‘Box of Secrets’ sloeg in 2008 meteen in als een bom en over de jaren bouwde Blood Red Shoes hun neo-grunge uit met elementen uit powerpop en 90’s alternative rock. Albums als ‘Fire Like This’ (2010) en ‘Get Tragic’ (2019) zijn classics voor wie z’n riffs graag snedig en zijn songs graag stevig geserveerd krijgt. Op hun laatste album ‘Ghosts on Tape’ (2022) wordt er geflirt met elektronica en synths, maar blijven de Shoes vooral hun kwaaie en briesende zelve.

Live gaan Carter en Ansell gewoon voor de essentie: lekker met zijn tweeën lawaai maken en zo veel mogelijk bangers in een set steken. In 2023 keert Blood Red Shoes terug naar hun punkroots, met een Europese tour langs de kleinere zalen met grootse vibes. In België kozen ze voor Cactus Club. Exclusief concert!


Ciel:

Het grungepop combo Ciel heeft leden uit Nederland, Spanje en de UK en opereert vanuit het zuiden van Engeland. Hun nieuwe werk, geproducet door Blood Red Shoes’ Steven Ansell combineert melodische pop met elementen uit 90’s grunge, goth en shoegaze.
Met één EP op het conto en de aandacht van KEXPBBC 6 Music en Clash Magazine op zich gevestigd, is CIEL aardig op weg om talk of the town te worden in alternative rockland.Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 118741
Editer l'événement SEO Espace administration