Brussels Design Market

 
image - Brussels Design Market

Over Brussels Design Market

Ontdek de Brussels Design Market, de grootste designmarkt van Europa, tijdens het belangrijkste evenement op 23 en 24 september in de Gare Maritime van Tour & Taxis! Sinds de oprichting in 2002 is deze beurs uitgegroeid tot een onmisbare referentie op het gebied van vintage design.

Dompel jezelf onder in de wereld van 20e-eeuws design met een eclectische selectie meubels, verlichting en andere interieuraccessoires, waarbij verschillende stijlen en trends samenkomen die de vorige eeuw hebben gekenmerkt. Mis deze unieke gelegenheid niet om iconische stukken te ontdekken van Italiaanse, Franse, Amerikaanse en Scandinavische ontwerpers, zoals Sottsass, Le Corbusier, Eames, Jacobsen en Panton.

Het evenement zal ook vintage haute couture stukken in de schijnwerpers zetten voor mode-liefhebbers. Bewonder unieke en zeldzame stukken die hun eigen verhaal vertellen en betoveren met hun tijdloze esthetiek en authenticiteit.

Met meer dan 20 jaar ervaring presenteert de Brussels Design Market een selectie van hoogwaardig vintage design in een uitgebreide expositieruimte van 1000 vierkante meter. Zorgvuldig geselecteerde exposanten garanderen de authenticiteit en uitmuntendheid van de gepresenteerde stukken en delen graag hun passie en vakmanschap met bezoekers.

Deze speciale editie zet het talent van de Belgische ontwerper en architect Christophe Gevers in de schijnwerpers met een tentoonstelling die zich richt op enkele van zijn creaties die bekend staan om hun ruwe materialen die met de tijd alleen maar mooier worden.

Mis ook de vijfde editie van For The Now niet, waarbij vijftig gevestigde en opkomende ontwerpers uit België worden gepresenteerd. Deze tentoonstelling weerspiegelt de diversiteit van hedendaags design in verschillende invalshoeken, culturele contexten, stijlen, kleuren en visuele talen.

Sluit je aan bij ons voor een ongeëvenaarde ervaring in de wereld van vintage design op de Brussels Design Market. Laat je inspireren en fascineren door het boeiende verhaal van design en verken een wereld waar elk object zijn eigen verhaal vertelt. Reserveer nu je plek voor dit buitengewone evenement!


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Salons / Beurzen > Salons / Beurzen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 129039
Editer l'événement SEO Espace administration