image - Cantania - Quartier Liberté

Over

Een uniek zangavontuur met je leerlingen heel het jaar lang!
Via het internationale project Cantania laat Bozar leerkrachten en leerlingen proeven van de inspirerende kracht van zingen. Ben je op zoek naar een project dat de creativiteit, de concentratie, het langetermijngeheugen en de samenwerkingszin van kinderen aanscherpt? Schrijf je dan in voor de zevende editie van Cantania!
Vier dagen lang word je als leerkracht ondergedompeld in het unieke verhaal van Quartier Liberté. Tijdens deze vormingssessies krijg je tips and tricks over hoe je op een kwalitatieve en ludieke manier met je leerlingen kan zingen. Er is aandacht voor stemtechniek via ademhalingsoefeningen, plaatsing van de stem en klankkleur. Het hele jaar door werk je in de klas aan dit muziekstuk, waarmee jij en je leerlingen nadenken over grote maatschappelijke vraagstukken.
Quartier Liberté is een wijk waar mensen met enorm veel plezier wonen en waar daadwerkelijk harmonie heerst. Dat is zo uitzonderlijk dat het de nieuwsgierigheid wekt van Stella, een bekende televisiejournaliste die het geheim van deze buurt wil achterhalen.
Op zaterdag 8 juni 2024 zullen alle leerlingen en leerkrachten van Brussel samenkomen in de Grote Zaal Henry Le Bœuf van Bozar voor een feestelijk slotconcert in het gezelschap van het Belgian National Orchestra.
Albert Carbonell, muziek
Marc Rosich, tekst
Peter Spaepen & Vital Schraenen bewerking
David Ramael, muzikale leiding
Vital Schraenen, regie en choreografie
Katrijn Deneir, piano
Belgian National Orchestra orkest
Het Cantania-project zou niet mogelijk zijn zonder de steun van ENGIE Foundation, Candriam Institute for Sustainable Development en de Stichting Futur 21.
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Klassiek / Modern / Barok / Klokkenspel
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 130738
Editer l'événement SEO Espace administration