Graffitikunstwerk FarmProd

image - Graffitikunstwerk FarmProd

Over

Tijdens week 3 van "On Top of That" komt het Brusselse kunstenaarscollectief Farmprod een graffitikunstwerk maken op de palissade van het Paleis aan de Koningsstraat.

Farm Prod is een collectief van schilders die sinds 2003 actief zijn in de urban arts. Met dezelfde artistieke achtergrond heeft elk lid in de loop der jaren een persoonlijk universum ontwikkeld en tegelijkertijd een vruchtbaar collectief oeuvre opgebouwd. Of het nu gaat om galerietentoonstellingen, performances, de creatie van monumentale fresco's of de organisatie van grootschalige artistieke evenementen, in opdracht of op eigen initiatief, het collectief heeft een sterke visuele identiteit voor zichzelf gecreëerd en verhoogt de zichtbaarheid van zijn kunst en van België zowel nationaal als internationaal. Het is (her)erkend voor zijn expertise in het veld over de hele wereld.

Leden: Alexis Corrand, Alexandre Alonso, Anthony Léveque, Arnaud Debal, Clément Nourry, Frédéric Lebbe, Guillaume Desmrets, Johan Baggio, Nelson Dos Reis, Piotr Szlachta
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 132287
Editer l'événement SEO Espace administration