Praimfaya Fest #4 | Godsleep, Astrodriver & Sher Khan

 
image - Praimfaya Fest #4 | Godsleep, Astrodriver & Sher Khan

Over Praimfaya Fest #4 | Godsleep, Astrodriver & Sher Khan

👉🏽 𝐃𝐎𝐎𝐑𝐒: 𝟏𝟗:𝟎𝟎 (wordt nog bevestigd)

 🎟 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐒𝐀𝐋𝐄: €𝟏𝟎 (exclusief servicekosten)

 🫰🏽 𝐄𝐍𝐓𝐑𝐀𝐍𝐂𝐄: €𝟏𝟓

 ____________________________________ 𝐗𝐗:𝐗𝐗 — 𝐗𝐗:𝐗𝐗


 ஜ Sher Khan ஜ

 ° LEUVEN (BE)


Dit lokale en instrumentale viertal zet de avond op gang. Badend in krachtig en venijnig uitgestorven soundscapes, afgewisseld door dromerige en experimentele sferen. Ze schotelen een interessante reeks van smaakvol gekozen, oortintelende geluiden voor die zorgvuldig zijn samengevoegd tot iets dat kan worden omschreven als een hongerige tijger die zijn prooi besluipt. Gefocust, op de loer liggend en zorgvuldig berekend om precies toe te slaan wanneer dat nodig is.


🔎 Misschien heb je ze al eerder gezien bij: Rock Café Leuven (Zaal 66), Café Libertad, JH Sojo, Orange Factory, Welke Berg? (2019) met Psychonaut & Huracán, Vloer1 vzw (2019) met Craneium & Belomorkanal en Welke berg? (2019) Samhain Trial Festival met Godsleep, de Progerians, Fvzz Popvuli, Hootka & Belomorkanal.


⏯️ Beluister ze eens op Spotify: https://open.spotify.com/album/7eReXozWC8VGCgs5za5a7u?si=hHKSf7MhTNyocTPFzv9FeQ 𝐗𝐗:𝐗𝐗 — 𝐗𝐗:𝐗𝐗


 ஜ Astrodriver ஜ

 ° ANTWERPEN (BE)


De volgende in de line-up zijn deze vier jongemannen uit Antwerpen. Ze brengen groovy en hartverscheurende zware riffage naar de tafel, tot in de perfectie gekruid met een aantal smakelijke gitaarsolo's. Het zal nogal moeilijk zijn om je van enige lichaamsbeweging of wat hoofdgeschud te weerhouden en als het je allemaal iets te veel wordt, kun je heerlijk wegdromen bij de cleane stukken, die je naar de volgende wereldschokkende riff lokken. Stilstaan zal niet tot je opties behoren als Astrodriver aan het werk is, dus je kunt maar beter op tijd zijn om deze jongens live te zien.


🔎 Je hebt ze misschien al eerder gezien bij: Kid's Rhythm 'n' Blues Kaffee (2023) met Witch Piss & SWMPWLKR, Little Devil Bar (2023) met Gnome, Kid's Rhythm 'n' Blues Kaffee (2023) met Preheat The Woestijn met Cowboys & Aliens, Opium Heathen en Mojo & The kitchen Brothers en Café De Witte Non (2023) met Bearfighter.


⏯️Speel ze af op YouTube: https://www.youtube.com/@astrodriver2218 𝐗𝐗:𝐗𝐗 — 𝐗𝐗:𝐗𝐗


 ஜ Godslaap ஜ

 ° ATHENE (GR)


Recht vanuit de adembenemende Helleense Republiek, beter bekend als Griekenland, presenteren wij enthousiast de machtige Godsleep. Sinds hun oprichting in 2010 hebben ze talloze shows en kleine tournees gespeeld en maakten ze deel uit van het programma van Desertfest Berlin in 2021, waar ze ook dit jaar optraden.


Hun muziek leunt naar heavy rock met wat psychedelische invloeden of zoals zangeres Amie zou zeggen: “Heavy noise, heavy pop en heavy rock; genrefluïde, zowaar." Dit alles wordt gebracht met een extatische live-energie en een vleugje badass grrrlpower. We verzekeren je dat je deze band niet meer kunt missen als je ze eenmaal live hebt gezien, want je zult hongerig achterblijven en verlangen naar meer.


Maar maak je geen zorgen, mensen, er is een eenvoudig tegengif als je last hebt van de Godsleep-fever. Koop gewoon wat merchandising om de ontwenningsverschijnselen thuis te verzachten 😉


🔎 Misschien heb je ze al eerder gezien bij: Ragnarok Live Club (2023), Desertfest Berlin (2023), Desertfest Berlin (2021), Dome of Rock Festival (2019), Which Mountain? (2019) Samhain Trial Festival met de Progerians, Fvzz Popvuli, Hootka, Sher Khan & Belomorkanal en Desert Hazard XXIX (2019).


⏯️ Bekijk ze op Bandcamp: https://godsleep.bandcamp.com/music 𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐂𝐀𝐅𝐄 𝐔𝐍𝐓𝐈𝐋 𝐌𝐈𝐃𝐍𝐈𝐆𝐇𝐓 ____________________________________


  ⚠️ 𝐕𝐄𝐑𝐘 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓 𝐍𝐎𝐓𝐄𝐒 ⚠️


 - PUMF vraagt u om voor, tijdens en na het evenement verantwoordelijk en met respect voor de hele mensheid te handelen. Het bezit en gebruik van drugs is ten strengste verboden. Ook adviseren wij u om uw honden (en andere huisdieren) thuis te laten.

 - Helaas kunnen wij u geen elektronische betaalmogelijkheden zoals Bancontact en Payconiq aanbieden. Maak je geen zorgen, er is een geldautomaat bij de Belfius-bank op het Baron August de Becker Remyplein en een Bancontact/Mistercash-terminal op de Diestsesteenweg, recht tegenover de Fietscentrale.

 - Bij de ingang zijn gratis oordopjes verkrijgbaar.

 - De tickets in voorverkoop bedragen € 10/p.p. exclusief servicekosten en € 15,- aan de deur. De presale tickets kun je via WeTicket kopen tot en met vrijdag 13 oktober tot 22:00 uur.

 ____________________________________


Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door MIJNLeuven, Sojo vzw & de Provincie Vlaams-Brabant.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 135301
Editer l'événement SEO Espace administration