Faye Webster - Benét

image - Faye Webster - Benét

Over

FAYE WEBSTER houdt van het gevoel van een eerste take. Wanneer ze een song schrijft, gaat ze liefst meteen de studio in met haar band om het nummer op te nemen. Wanneer je luistert naar de albums van de 23-jarige merk je meteen waarom: haar emoties komen zo oprecht over, alsof je luistert naar het moment waarop ze ontstaan. 

De songwriter uit Atlanta slaagt erin om momenten te vatten. De inkt van haar tekst is nog niet droog en de emotie is al verwerkt in een opgenomen nummer. Het laat ons toe om de emotie zelf te voelen, nog voor die verdwenen is. Alsof je het moment samen met haar beleeft. Haar soms bijna fluisterende zang draagt bij aan het gevoel alsof je bij haar in de ruimte bent, samen met haar muzikanten. Een unieke ervaring.


BENET is een singer-songwriter uit Richmond, Virginia, van waaruit hij een gevarieerde collectie indiepop-, rock- en soulnummers maakt die emotioneel aanstekelijk en direct overkomen. "Can I Go Again? is zijn debuutalbum en het resultaat van ongeveer drie jaar schrijven en opnemen, waarbij een aantal muzikale partners en vrienden betrokken waren. Het is een luchtige mix die doet denken aan Arlo Parks, Julia Jacklin en Anna Burch in zijn verlangen om een palet aan emoties te bieden waarmee je je gemakkelijk kunt identificeren en die de romantische desillusie van de twintiger jaren verkent. De boodschap, naast Benét's lyrische kwetsbaarheid, is er een van inspirerende, verbijsterende, soms moeilijke maar mooie menselijke verbondenheid, die voelbaar is in elk van de tien nummers van het album.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Indie / Experimenteel
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 138497
Editer l'événement SEO Espace administration