Georgian National Ballet Sukhishvili in Gent!

 
image - Georgian National Ballet Sukhishvili in Gent!

Over Georgian National Ballet Sukhishvili in Gent!

Legenden van Georgië in Gent! 

"Sukhishvili" is nu een benaming. Sinds de oprichting toerde het ensemble meer dan 200 keer in meer dan 90 landen en gaf het ongeveer 9.500 concerten. Het ballet, dat in 2024 zijn 79e verjaardag viert, heeft meer dan 500 dansers, een eigen orkest, talloze handgemaakte kostuums en een energie die elk publiek in tweeënhalf uur buiten de concertzaal alles doet vergeten. Mis dit evenement niet!

Van de onvergetelijke première in 1945 tot vandaag hebben Georgische dansers het publiek over de hele wereld gecharmeerd met hun danscomposities en vooral prachtige choreografieën, met hun geweldige wendingen en duizelingwekkende sprongen die het podium met bijzondere energie vullen.

"Probeer te springen, in de lucht te clusteren, dan op je knieën te vallen en op te staan om het helemaal opnieuw te doen! Draai je tenen in zachte laarzen, draai, maar alsjeblieft, zo snel dat niemand je gezicht ziet. En draai dan tot op je knieën aan de rand van het podium. Vergeet niet de mooie dames te charmeren die kalm en koket toekijken hoe je prachtige dans wordt uitgevoerd om hun sympathie te winnen."

De Washington Post (VS)


Deel :

Fotogalerij (8)

Nog meer evenementen Fuiven > Dance
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema´s

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 142618
Editer l'événement SEO Espace administration