image - Musiceerdagen Amaj

Over Musiceerdagen Amaj

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! Amaj geeft jonge muzikanten de kans om onder professionele begeleiding samen te musiceren met leeftijdgenoten.


De jongste deelnemers en zij die (nog) geen – of nog niet zo lang – een symfonisch instrument* bespelen, ontdekken een symfonisch werk door middel van muzische ateliers of in ons ensemblelab. Deelnemers vanaf 8 jaar met minstens één (volledig) jaar instrumentervaring spelen samen in ensembles: strijkers, blazers, slagwerk of symfonisch orkest. Er wordt een indeling gemaakt op basis van leeftijd en niveau. Tieners die graag zingen, kunnen ook terecht in het tienerkoor.


Kleuters van de 2de en 3de kleuterklas en kinderen van het 1ste en 2de leerjaar ontdekken een symfonisch werk door middel van ateliers muziek, beeld en expressie. Kleuters enerzijds en kinderen uit het 1ste en 2de leerjaar anderzijds krijgen afzonderlijke ateliers aangeboden.


We sluiten af met een slotconcert in de Blauwe Zaal van DE SINGEL waarop ouders, familie en vrienden van harte welkom zijn.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Evenementen voor kinderen > Kampen voor kinderen

Nog meer evenementen Evenementen voor kinderen > Kampen voor kinderen

Andere evenementen Antwerpen

Nog meer evenementen Antwerpen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 145622
Editer l'événement SEO Espace administration