Cortizona Label Night

image - Cortizona Label Night

Over

Nkisi, zowel producer als DJ, geboren in Congo, opgegroeid in België en gevestigd in Londen, is een creatieve artiest met vele facetten. Ze is medeoprichter van het label NON Worldwide, dat zich richt op artiesten uit Afrika en de Afrikaanse diaspora.


Céline Gillain is een in Brussel gevestigde kunstenaar die werkt op het gebied van experimentele en elektronische muziek, beeldende kunst en podiumkunsten. Haar werk verkent de ontmoetingspunten tussen de dansvloer, politiek, industrie en verhaal, en deconstrueert de codes en hiërarchieën die deze beheersen.


Al het werk van Walter Verdin is multidisciplinair. De wisselwerking tussen video, dans, muziek, bewegend beeld en geluid is een constant thema in zijn werk, dat het best omschreven kan worden als 'visuele muziek'.


Ann Eysermans verweeft externe geluiden, zachte melodieën en de unieke stem van Shadoh. Ze creëert buitenaardse composities die genres overstijgen en feedbackgeluiden bevatten. Voel hoe Shadohs hartslag, geblaf, gekreun en capriolen harmonieus samensmelten met Anns rustgevende zang, harp en viola da gamba.


Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Indie / Experimenteel
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 146536
Editer l'événement SEO Espace administration