Brosella Festival 2024

image - Brosella Festival 2024

Over

 

Het Brosella Festival is verheugd om de volledige line-up voor de editie van 2024 bekend te maken. Op 6 en 7 juli zal het Groentheater in het Brusselse Ossegempark, vlakbij het Atomium, opnieuw de plek zijn waar het publiek kan genieten van een gevarieerd aanbod aan actuele jazz- en urban etno bands. 

 

De line-up voor deze editie omvat een indrukwekkende selectie van nationale en internationale artiesten, waaronder TaxiWars, Oumou Sangaré, Johnathan Blake Quintet, Ão, Naïssam Jalal, Lisa O'Neill, John Ghost, Kara Jackson, Flat Earth Society, Aishinka, BXL x LDN Interplay ft. Bram De Looze, Binker Golding & Stéphane Galland, Halva Project, M. Chuzi, en Farfar. 

 

Het programma van zaterdag 6 juli belicht de diversiteit van de urban etno-scène met een eclectische mix van verschillende muzikale invloeden uit Afrika en Europa. Zondag 7 juli staat volledig in het teken van jazz, met een breed scala aan jazzstijlen variërend van klassieke varianten tot hedendaagse jazzmengvormen. Internationale topartiesten zullen het podium delen met opkomend talent uit eigen land, wat opnieuw zal zorgen voor een boeiende en gevarieerde dag. 

 

Net als voorgaande jaren blijft het Brosella Festival zich inzetten voor solidariteit door deel te nemen aan het solidariteitssysteem 'Pay-what-you-can'. Door een suggestieprijs te betalen bij aankoop van een dagpas of weekendpas, kunnen bezoekers anderen ondersteunen die het financieel minder makkelijk hebben om naar het festival te komen. 

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Festivals
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 149232
Editer l'événement SEO Espace administration