1 MEI | Feest van de Arbeid

image - 1 MEI | Feest van de Arbeid

Over

Op muzikaal vlak zijn er vanaf 15u45 drie concerten op het hoofdpodium aan het Albertinaplein. ABVV-Brussel selecteerde drie groepen van eigen bodem. Als voorgerecht serveren we je Turkish Kebap, een jonge Brusselse groep met reeds een Belgian Worldwide Music Network award op hun naam, die hun inspiratie halen uit Turkse psychedelische muziek van de jaren 1970. Als hoofdgerecht mag je je verwachten aan een uitzonderlijk origineel talent van de bovenste plank: Témé Tan, die gegarandeerd de scene in vuur en vlam zet. Als toetje zijn er The Utopians die voor de gelegenheid hun authentieke reggae opfrissen met twee blazers en zangeres Leonie W’asukulu.


Sinds vorig jaar is er ook een podium van de Brusselse ABVV-Jongeren die het publiek bovenaan de Kunstberg opwachten met fris jong geweld uit de electro en hiphop-scene.

Parallel aan de concerten en de animatie-activiteiten kan je mee komen debatteren over de actualiteit en de samenleving in ‘Plein Publiek’. Gezondheid, extreemrechts en vrouwenrechten zijn de debatthema’s van dit jaar.


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (3)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Feesten of Folklore-evenementen > Festiviteiten
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 150520
Editer l'événement SEO Espace administration