image - Verhaal met touwtjes

Over

Een simpel touwtje dat uitrekt en uitrekt, tot het vormen creëert in de handen van een manipulator, of is het een illusionist? Kinderspel? De draden creëren driehoekige en piramidale vormen in deze vermenigvuldiging, telkens proberend om uit het labyrint en de vormen te komen die de vingers en koorden voor onze ogen creëren. Het is een theater van mimespelers, clowns, voorwerpen of koorden, of beter nog, van draden die zich steeds herhalen om een weefwerk te weven en ons verbijsterd achterlaten over de uitkomst die we kunnen vinden... Sommige kinderen spelen met al hun vaardigheid met elastiekjes en hun handen. Het is kinderspel, tot op het punt dat het ons onze houvast of handigheid doet verliezen, zullen we maar zeggen, en ons laat zien hoe eenvoudige dingen zoveel verschillende vormen kunnen aannemen. Niets is al iets.

Maar het is ook het verhaal van een hand die wil ontsnappen en wegvliegen, om het heelal te ontdekken en de duizenden werelden die we niet kennen.

U zult nooit meer op dezelfde manier naar de garens en spelletjes met elastiekjes van uw kinderen kijken. Fascinatie wacht.

Met de steun van de Stichting voor Podiumkunsten KMAS, het Centre Culturel Coréen de Bruxelles, Unima Korea, de Fédération Wallonie-Bruxelles et du Rayonnement de la Fédération Wallonie-Bruxelles, het Image de Bruxelles, de Loterie Nationale en de Commune d'Ixelles.


Deel :

Fotogalerij (5)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Theater / Spektakels > Poppentheaters

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Poppentheaters
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 151545
Editer l'événement SEO Espace administration