Publiek Plan Elly Van Eeghem / CAMPUSatelier

image - Publiek Plan Elly Van Eeghem / CAMPUSatelier

Over

CAMPUSatelier strijkt een hele week neer in De Grote Post met de bestaande stadskaart ‘Publiek Plan Oostende N°1’. Het collectief baseerde de stadskaart op de herinneringen, belevenissen en dromen die vastkleven aan onze openbare ruimte.  


De stadskaart wordt nu uitgebreid. Vijf dagen lang zet CAMPUSatelier hier het ‘Publiek Planbureau Oostende’ op. Daar stelt het collectief de bestaande stadskaart voor aan genodigden en passanten. Samen praten ze over hoe de nieuwe publieke ruimtes van Oostende er in de toekomst kunnen uitzien. 


Ze creëren nieuwe tekeningen en maquettes, die voegen ze toe aan de bestaande stadskaart. Zo ontstaat een gigantisch, cartografisch patchwork: een ‘Publiek Plan Oostende XL’. Daarover deelt CAMPUSatelier alle inzichten en resultaten tijdens een muzikale, visuele, literaire, culinaire en planologische samenkomst. 


Op zondag 6 oktober deelt Elly Van Eeghem alle inzichten en resultaten van deze week. Het wordt een muzikale, visuele, literaire, culinaire en planologische samenkomst!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Stages / Cursussen > Ateliers
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 155494
Editer l'événement SEO Espace administration