image - Kokerellen met witloof

Over

Witloof, chicon; krokant en fris of toch eerder bitterzoet aangestoofd? Witloof toont zich een veelzijdig minnaar in de keuken. Na enkele kropjes witloof te oogsten uit onze forceerbakken (workshop op 12/11), gaan we aan de slag en bereiden we samen een verrassende driegangenmaaltijd. Halloumi, granaatappel, Brussels chutney, witlooftatin, maar ook de witloofwortel zelf passeren de revue.
Op dinsdag 12/11 organiseren we een eerste workshop 'stadswitloof', waarbij we meer leren over de Brusselse delicatesse en ze zelf leren kweken. Beide workshops zijn apart te volgen. Volg je ze graag allebei? Schrijf je dan in voor de combi, dan krijg je korting!
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Stages / Cursussen
Nog meer evenementen Evere
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Ontdek de Meesterwerken: een abonnement op de absolute topconcerten van het seizoen 2025-2026

Al bijna een eeuw staat het Belgian National Orchestra garant voor symfonische topkwaliteit in België. Als huisorkest van de iconische Henry Le Bœufzaal in Bozar combineert het traditie met vernieuwing in ambitieuze programma’s vol klassieke meesterwerken, hedendaagse creaties en prestigieuze samenwerkingen. Het orkest is een vaste waarde in het Brusselse culturele leven, maar schittert ook op internationale podia en speelt een sleutelrol in evenementen als de Koningin Elisabethwedstrijd.

Vandaag

Meer evenementen vandaag