image - Musea van fermentatie

Over

MUSEA VAN FERMENTATIE, DE MEDITERRANE REGIO
De chemie van zon en zee over de ruige kustlijn en geurige struiken, de grazende geiten en schapen, goudgele tarwevelden, majestueuze olijfgaarden en schaduwrijke wijngaarden...
Na een zomer van plukken en inmaken, breng ik de kleuren en smaken van de mediterrane regio op tafel: tarwerisotto in een gefermenteerde tomatensaus, gevulde gefermenteerde wijnbladeren, gepekelde aardbeiendruiven, vijgenblad-ijs...
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium
Nog meer evenementen Bosvoorde Centrum / Boitsfort Centre
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag