Deze workshop ging oorspronkelijk door op 6 mei 2020. Als preventieve maatregel tegen het corona-virus werd hij verplaatst naar 23 september 2020. Wie zich al ingeschreven had, wordt persoonlijk gecontacteerd.
De Italianen steken de Fransen al eens graag naar de kroon voor de beste gerechten en ook bij desserts is dat niet anders. Tiramisu, zabaglione, panna cotta... stuk voor stuk toppers. En dan vergeten we nog even dat ze ook het roomijs uitvonden. Kortom, dat wordt smullen!
Meebrengen: keukenhanddoek, eventueel schort
Tip: meer bakworkshops:
16 sep: La douce France
De Franse patisserie en zoetigheden zijn iconisch! Sommige desserten ontstonden ‘par accident’ zoals de tarte tatin, andere om niks te verspillen, zoals de Îles Flottantes. Een accurate weegschaal, een flinke portie geduld en uiteraard voldoende goesting, zijn de belangrijkste instrumenten voor de dessertkok. Schrijf je in voor deze workshop
30 sep: Sweet!
De Britten worden minder snel verdacht van grootse culinaire tradities, maar qua gebak en desserten kunnen ze wel hun mannetje staan. Heb jij al eens een Eton mess gemaakt? Of een cobbler met rabarber? Laat je verrassen door deze klassiekers van onze buren! Schrijf je in voor deze workshop
Organisatie
De Werf
Qarfa
Credits / Met dank aan
begeleiding: Renate Coen