Kerstmarkt Heestert 2019

Markt en Rommelmarkt » Kerstmarkt

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Kerstmarkt Heestert 2019

  Met veel trots stellen de deelnemende Heestertse verenigingen terug hun prachtige kerstmarkt voor die doorgaat op zaterdag 21 december. Dit jaar kunnen we éénmalig gebruik maken van de "oude" jongensschool om er voor de laatste keer een evenement te laten doorgaan. Dit geeft ons tal van mogelijkheden om er terug een heel sfeervol en verrassend evenement van te maken. De speelplaats en straat voor de school zullen omgetoverd worden in een sfeervol kerstdorp. Dit jaar kunnen we ook bij slecht weer een groot deel van onze markt laten doorgaan in de sporthal. 

  Door de jaren heen hebben we samen met de vele verenigingen kunnen bouwen aan één van de mooiste kerstmarkten in de regio, hier hoeven we niet bescheiden over te doen.

  De mooie decors, de prachtige reuze kerstboom, de levende pony weide, levende kerststal, schminkstand, houtsculptuur, tovenaars, kerstmannen, sneeuw en andere special effects,... genoeg te beleven voor jong en oud. 

  Muzikaal is er ook terug het één en het ander te beleven met o.a. Brown Sugar, No direction Home,  DJ Glenn D, ...

  Ook zijn er terug een hele hoop enthousiaste standhouders aanwezig om hun producten voor te stellen.

  De Heestertse verenigingen bedienen jullie graag met tal van lekkers (oa. pannenkoeken, oliebollen, wafels, braadworsten, ...) en voorzien jullie ook van de nodige drank. Dit alles ten voordele van hun jaarlijkse werking. Dit jaar verwelkomen we ook de Circusbrouwerij die hun producten komen aanbieden!

  Kerstmarkt Heestert is gratis! Geen inkom, gratis propere toiletten met WC-madam en gratis rand- en kinderanimatie!
  Bovendien zijn er geregeld spektakelworpen vanop het eerste verdiep! Neem gerust nog eens een kijkje onderaan naar de foto's van vorige editie om jezelf te overtuigen, meer is er niet nodig!

  Tot zaterdag 21 december?!?

  Team Kerstmarkt Heestert

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Zwevegem

  Aanbevelingen