Muziekvakantie ‘De vlucht van Atalanta’ in Antwerpen

Stage / Cursus » Muziek

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Muziekvakantie ‘De vlucht van Atalanta’ in Antwerpen

  Wij springen een gat in de lucht en maken bij het landen een spontane vreugdedans: van de Belgische overheid mogen we deze zomer ook op muziekkamp!

  Sta jij ook te trappelen om je muzikale vleugels uit te slaan? Schrijf je in voor deze muziekvakantie en ontketen op het einde van de zomer een warme golf van muzikale en dansante ideeën.

  Centraal tijdens deze vakantie staat ‘De vlucht van Atalanta’. Of: Een Atalanta-vlinder die wat heftig zijn vleugels uitslaat, kan een storm ontketenen aan de andere kant van de wereld. Iets minuscuul kan iets groots teweeg brengen, wat de wereld op zijn kop doet staan. Klinkt bekend? Van dat idee maken wij iets positiefs.

  Vijf dagen lang fladderen ideeën op allerhande manieren heen en weer. Deelnemen kan namelijk in groep (fysiek) in Antwerpen of online vanuit je huiskamer. In beide gevallen ga je aan de slag rond muziek, beweging en dans. Wie hier zomaar een danspasje plaatst, een deuntje verzint of een riedeltje improviseert, kan een compositie veroorzaken die de hele groep verbindt.

  Fladder jij mee?

  Wegens de huidige corona-maatregelen werken we met kleine groepen. Ook binnen de optie om digitaal mee te doen zijn het aantal plaatsen beperkt. Wacht dus niet te lang met inschrijven en verzeker je plekje! Bekijk de praktische details hieronder.

  Na overleg met AMUZ, organisator van het wegens corona geannuleerde festival Laus Polyphoniae 2020, zal Musica deze muziekvakantie in eigen beheer organiseren.

  Tijdens de muziekvakantie zullen de corona-maatregelen strikt van toepassing zijn om de gezondheid en veiligheid van iedereen te garanderen.

  Concreet vestigen we de aandacht op:
  Werken in kleine groepen
  1 vaste bubbel voor 1 week
  Veel activiteiten in openlucht, bij activiteiten binnenshuis zorgen we uiteraard voor voldoende afstand
  Regelmatig handen wassen
  Ontsmettende handgel is voorzien
  Verhoogde reiniging en verluchting van instrumentarium en gebruikte ruimtes
  Objecten individueel maken: iedereen heeft zijn eigen drinkbeker, instrumenten en ander materiaal worden niet gedeeld, enz
  Zieke kinderen of begeleiders worden niet toegelaten

  Photos de Muziekvakantie ‘De vlucht van Atalanta’ in Antwerpen

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Stage / Cursus

  Andere evenementen : Antwerpen

  Aanbevelingen