Milow (Try-out)

image - Milow (Try-out)

Over

Geen Belgisch artiest die ons land zo treffend op de wereldkaart der popmuziek heeft gezet als Milow. Al meer dan een decennium lang scoort hij intussen hit na hit, en sinds ‘You Don’t Know’ en het internationaal gelauwerde ‘Ayo Technology’ vallen z’n platina- en gouden platen, MIA-beeldjes en streaming records niet meer op twee handen te tellen.

Na ‘Modern Heart’ uit 2016 – een nieuwe creatieve etappe in Milows carrière die elektronische klanken fuseerde met die typische akoestische signatuur en onder meer hitsingle ‘Howling At The Moon’ bevatte – keerde de Leuvense singer-songwriter voor z’n zesde album terug naar de roots.

Het intiemer getinte ‘Lean On Me’ verscheen eind mei en toont Milow puurder dan ooit: “authenticiteit is het allerbelangrijkste voor mij, dus ik hoop dat iedereen me voor 100% begrijpt”, vat hij het zelf samen. “Ik toon dingen die ik eigenlijk alleen aan mijn vrienden zou laten zien. Je krijgt de échte Milow dus helemaal te zien. Mijn hart ligt volledig in de muziek.”

Alvorens de muzikant op 15 februari in de Lotto Arena speelt – zijn grootste zaalshow tot op heden én zowaar met het Antwerp Philharmonic Orchestra aan z’n zijde! – komt hij bij ons met z’n band opwarmen. Van intiem naar uitbundig, van bekende hit tot gloednieuw materiaal.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Café-concert
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 101058
Editer l'événement SEO Espace administration