Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over WERF1853

  Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig corona proof, kan je er - elke vrijdag van juli tot september - van een concert, film of voorstelling genieten.

  Van elke situatie valt er iets te maken, bewijst Cultuurcentrum Strombeek met WERF1853. “Ons Cultuurcentrum ligt te midden van verschillende werkzaamheden. Eerder dan de werken af te willen schermen, hebben we ervoor gekozen ze juist te omarmen,” aldus directeur Wim Meert. “Deze zomer zullen we dan ook twee containers op ons terras plaatsen. Een podium voor kleinschalige concerten, voorstellingen of films, die je vanop het terras in openlucht kan volgen.”

   

  Ontmoetingsplaats
   

  Met WERF1853 wil Cultuurcentrum Strombeek een veilige ontmoetingsplaats creëren voor de buurt en voor liefhebbers van cultuur. “Cultuur ontdekken, mensen tegenkomen en kunst meemaken: dat is onze missie”, vertelt Wim Meert. “Het is dan ook onze plicht om deze zomer culturele activiteiten te organiseren voor de mensen uit onze regio. We voelen dat er nood is aan een plek waar er ruimte is voor ontmoeting en waar iedereen welkom is.”

   

  Jens Dendoncker 
   

  Op 3 juli bijt Jens Dendoncker de spits af. Vincent Voeten zal zijn voorprogramma verzorgen. De week nadien trakteert het cultuurcentrum je op een solo optreden van Mooneye. Ook Johan Petit, Astrid Stockman, Innerwoud en Black Leather Jacket kregen al een plekje in de programmatie. De rest van het programma zal het cultuurcentrum binnenkort online aankondigen.

   

  "Alles is geregeld"

  Cultuurcentrum Strombeek is bovendien volledig voorbereid om het publiek veilig te ontvangen. “Door met reservaties te werken, kunnen we garanderen dat er niet meer mensen dan toegelaten de voorstelling bijwonen”, legt Wim Meert uit. “Verder zorgen we er ook voor dat de stoelen ver genoeg uit elkaar staan, dat de circulatie veilig verloopt en dat handhygiëne gerespecteerd wordt. Alles is geregeld! Ons publiek kan dus zorgeloos komen genieten van een ontspannende avond.”

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Film

  Andere evenementen : Strombeek-Bever

  Aanbevelingen