Au-delà des apparences

Tentoonstelling » Fotos

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Au-delà des apparences

  De Gavilan Gallery nodigt u uit tot 16 augustus 2020 de tentoonstelling BEYOND APPARENCES van de kunstenaar/fotograaf Gauthier Fabri te ontdekken. De kunstenaar zal een serie Bloemenmozaïeken en een twintigtal Metamorfosen aan het publiek presenteren.

  Bloemenmozaïeken
  Gauthier Fabri begon begin 2018 aan een project dat hem enkele dagen per maand gedurende een jaar 350 km van huis zou brengen om meer dan 150.000 foto's te maken in de tuinen van Claude Monet in Giverny.In een creatief proces van technische bekwaamheid gebruikte hij deze foto's vervolgens als een kleurenpalet om bestaande werken te herinterpreteren of zijn eigen werken te "schilderen" in de vorm van mozaïeken die uit duizenden kleine foto's bestaan. In een creatief proces van technische bekwaamheid gebruikte hij deze foto's vervolgens als een kleurenpalet om bestaande werken te herinterpreteren of zijn eigen werken te "schilderen" in de vorm van Mozaïeken die uit duizenden kleine foto's bestaan.

  De Metamorfosen
  In zijn Metamorfosen vervaagt Gauthier Fabri het object om alleen de kwintessens te behouden. Als je het kader van objectieve en beschrijvende fotografie verlaat, wordt het beeld een uitnodiging om toegang te krijgen tot een diepere en meer mysterieuze wereld, die van emoties, gedachten en dromen.

  Artistieke aanpak
  Door licht, vormen en kleuren te mengen op de manier van een alchemist probeert Gauthier Fabri inspirerende werken te creëren. Of het nu helder gekleurd is of bijna monochroom, minimalistisch of wemelt van de details, zijn werken, die zowel de schilderkunst als het glas in lood oproepen, bevatten altijd een zekere mate van geheimzinnigheid en "leveren" zich nooit volledig op het eerste gezicht. Zijn project "Op zoek naar de kleuren van Monet in Giverny" leverde hem een plaats op op het prestigieuze Normandische impressionistische festival 2020 van 11 juli tot 15 november in Rouen.

  Photos de Au-delà des apparences

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  De meest boeiende gratis tentoonstellingen

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Sint-Pieters-Woluwe

  Aanbevelingen