image - Het zwijn en de vlinder - De rui

Over

Helaas is deze luistersessie en de installatie van de atlas afgelast vanwege de verlenging van de overheidsacties tegen Covid-19.

De twee documentaires van Jen Debauche, vergezeld van een vereenvoudigde versie van de installatie, zullen echter van 22 januari tot 4 maart 2021 buiten de vitrine van Constant, rue du Fort 5 in Sint-Gillis, te beluisteren zijn.
------------
In de vitrine van Constant toont Jen Debauche, vergezeld door Elsa Rossler, een atlas van terminologieën die een persoonlijke ontologie voorstelt waanzin, zorg en psychiatrie.

"Ik werkte voor de Europese Commissie, ik leidde een seminar in Portugal, ik sliep 3 uur per dag. Op een ochtend, in plaats van naar mijn kantoor te gaan, kocht ik een bijl en bracht deze mee voor de directrice van de afdeling die me inhuurde..." Bruno vertelt rustig over deze episode van zijn leven, hij kwam er uit. Niemand is veilig voor een stap door de spiegel naar het land van de gekte. De aangrijpende en fascinerende getuigenissen van deze klankcreatie dompelen ons onder in een intens fictief materiaal. Ziekte is niet alleen lijden, het is ook materie die leidt tot bevraging, uitvinden en reflectie.

Je bent van harte welkom voor een (Corona-proof) collectieve luistersessie van de twee radiodocumentaires: Le sanglier et le papillon en La mue op 30 januari 2021 van 19u tot 21u30 in De PIanofabriek, Fortstraat 35, 1060 Sint-Gillis. Deze sessie is in het Frans.

De plaatsen zijn beperkt. Reserveringen per email aan: donatella@constantvzw.org

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Virtueel / Visueel / Audio Interactive
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 86832
Editer l'événement SEO Espace administration