Wereldkampioenschap FIFA 2018. Bekijk hier de lijst met alle grote schermen in België.

De voetbalmatchen op het grote scherm: ontdek ze allemaal dichtbij jou in de buurt!

Voetbal schiet deze zomer al sprankelend uit de startblokken met het Wereldkampioenschap 2018. Diegenen die er niet live kunnen bijzijn, kunnen dit jaar genieten van een bijna-live ervaring door een projectie op groot scherm in een zaal vol enthousiaste supporters. Weg met die krakkemikkige streaming waarbij je telkens weer die laatste spannende minuut mist. Wij lijsten voor jullie dé hotspots op waar je het voetbal kan aanschouwen op de beste Big Screens van het land.

Nestel je gezellig naast die knappe blondine of schuifel snel verder om naast die sympathieke jongen te zitten… Nog steeds niet overtuigd? Zie hier de o-zo-herkenbare typetjes waarvan je geen weet zou hebben mocht je thuisgebleven zijn.

De Superfan

Zijn rode T-shirt draagt hij steevast met volle eer. Mocht zijn vriendin het niet verboden hebben, zou hij al lang de volledige Duivels collectie van 2018 hebben aangeschaft. Stiekem heeft hij een weddenschap opgestart voor zijn collega’s: “De Duivels naar de finale? Duivels-das = verplichte dresscode”. Het was dat of een Roberto Martínez Montoliú  tattoo op zijn linker bil. Dit jaar toch maar iets deftiger.

De Johnny

Wat is nu een voetbalmatch zonder de onlosmakelijke Johnny-figuur? De Johnnies kan je op elke wedstrijd wel ergens vinden. Voor hen is de voetbal hun favoriete sport. Met hun bierbuikjes – met 0% vetgehalte – profiteren ze van de veelvuldige drankgelegenheid die hun land hen te bieden heeft. Hoe, er is geen Cara? 

Miss Voetbal

Doet Axelle Despiegelaere nog een belletje rinkelen? Zij is namelijk een (letterlijk) mooi voorbeeld van de ultieme Miss Voetbal. Belgische vlag op de wangen, zonnebril van één of ander merk dat nog duizend andere gadgets produceert… Miss Voetbal zal je zeker en vast op alle grote evenementen kunnen spotten. Of het nu een voetbalmatch is of andere sportgelegenheid. Zij is er graag bij om de spierballen uit te checken van de voornamelijk mannelijke menigte. Voor haar is het Wereldkampioenschap een 100% verzekerd testosteron momentje.

De Voetbalmadame

En ja, er zijn ook vrouwen die voetbal écht in het bloed hebben. Durf hun kennis alstublieft niet in twijfel te trekken. Ze zal u omverblazen met haar ijzersterke pronostieken en statistieken. Mannen, u weze gewaarschuwd. 

De Eendagssupporter

De ultieme vijand van de Johnny: de eendagssupporter met de rode T-shirt die al snel naar een andere kleur neigt. Ja hallo, binnen een maand is die felrode kleur toch al uit de mode. 

De Showman 

Zij zijn er – bij wijze van spreken - enkel en alleen voor de show. “Tous ensemble, tous ensemble, hey, hey, hey!”. In principe zijn ze ook maar doodgewone toeschouwers, maar geef toe: ze brengen toch wel de nodige ambiance. Het zijn zij die dikwijls het initiatief nemen om een luidkeelse OLA! te roepen of een repetitieve “Thibaut Courtois” te zingen op het gepaste moment. 

De Noob

Vergeef hem/haar al op voorhand. Hij/Zij kent noch Kevin De Bruyne, noch Eden Hazard en weet nog altijd niet wat een corner is, laat staan wat buitenspel is. Een verkeerde penalty uitroepen is voor hem/haar niet ongekend. Voor het Wereldkampioenschap kocht hij/zij zelfs een exemplaar van “ Voetbal voor dummies”. Fingers crossed of dit zal volstaan. 

Aldus, het wondermooie leventje van een voetbalsupporter. Wil je er ook bij zijn? Ga dan snel op zoek naar de grote schermen bij jou in de buurt!

Bent u organisator en zou u op deze pagina willen vermeld worden? Aarzel dan zeker niet om ons inschrijvingsformulier in te vullen! 

 
We kunnen je momenteel niets aanbieden...
 
Deel :

Andere thema's

Meer thema's
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 68107
Éléments de la thématique Editer la thématique SEO Espace administration