Agenda: Evenementen

Agenda met evenementen

FILTRES
Filteren op typen
ALLE
Concert
Theater / Spektakel
Tentoonstelling
Evenement voor kinderen
Lezing / Debat
Vertellingen / Literatuur
Film
Uitstap / Ontdekking / Patrimonium
Stage / Cursus
Fuif
Diverse Activiteiten
Salon / Beurs
Markt en Rommelmarkt
Feest of Folklore
Sportevenement
Virtueel evenement
Varia
Filteren op indicatoren
Speciaal voor kinderen
Speciaal voor gezinnen
Speciaal voor kinderen
Speciaal voor gezinnen
Speciaal voor studenten
Artikel 27
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Doven en slechthorenden
Speciaal voor studenten
Artikel 27
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Doven en slechthorenden
Filteren
CALENDRIER
Agenda
2 567 evenement(en) gevonden (2401 tot 2450)

De stedelijke fotografie van Joseph Makula

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
Joseph Makula trad in 1956 als eerste en enige Congolese fotograaf in dienst bij Congopresse, het officiële agentschap van Belgisch Congo. Hij had het vak geleerd in het leger en al wat ervaring opgedaan bij een krant. Makula fotografeerde voornamelijk het dagelijkse leven van de stedelijke Congolese middenklasse waartoe hij zelf behoorde en met wie hij zich duidelijk kon identificeren. Een van zijn onderwerpen was het hoger technisch onderwijs dat in de jaren 1950 werd uitgebouwd voor jongens en meisjes. Hij bracht heel wat zogenaamde “évolué’s” voor zijn lens, die een nieuwe Congolese elite vormden. Bij gebrek aan initiatieven van de koloniale overheid organiseerden zij zelf onderwijs voor vrouwen die veelal zonder opleiding of slechts laaggeschoold op de arbeidsmarkt terecht kwamen. De vrij intieme foto’s die Makula nam van de interieurs van “évolué's” weerspiegelen duidelijk de verwantschap tussen de fotograaf en de personen die werden gefotografeerd. Makula nam in vergelijking met zijn Europese collega's opvallend minder foto’s van officiële aangelegenheden en van het bezoek van hooggeplaatste buitenlandse gasten. Hij reisde ook veel minder. Hoewel we enkele foto’s van verre provincieplaatsen terugvinden, is het duidelijk dat hij vooral in of in de buurt van de hoofdstad Leopoldstad werkte. Foto's van het Congolese dorpsleven zijn helemaal afwezig in zijn oeuvre. Het is onduidelijk of de opvallende contrasten tussen de foto's van Makula en zijn Europese collega's te maken hebben met zijn persoonlijke voorkeuren dan wel met beslissingen van zijn oversten. Na de onafhankelijkheid leidde Makula een hele generatie van fotografen voor Congopresse op, onder wie ook de eerste en enige vrouw, Mpate Sulia. Mobutu vertrouwde hem een aantal belangrijke opdrachten toe. Tussen 1981 en 1991 had hij zijn eigen studio Photo Mak in Lemba (Kinshasa). Een van zijn dochters werkt ook als fotografe.

De collectie oude kaarten

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
De collectie oude kaarten van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA) telt ongeveer 3.500 gedrukte kaarten. De meeste kaarten geven Midden-Afrika en in het bijzonder het grondgebied van de DR Congo weer, maar een aantal stelt heel Afrika en de andere regio’s van het continent voor. De kaarten dateren van 1500 tot 1885 en maken het bijgevolg mogelijk om de evolutie van de voorstelling van Afrika te volgen, van de eerste zogenaamde ptolemeïsche kaarten uit het begin van de 16de eeuw, langs die uit de 17de en de 18de eeuw, tot de kaarten uit de tweede helft van de 19de eeuw. Vanaf toen bracht de systematische verkenning van het Afrikaanse binnenland een intensieve kaartproductie op gang ten dienste van de toekomstige kolonisatoren. De ptolemeïsche kaart van Bernard Sylvanus (Venetië, 1511) is het oudste stuk uit de KMMA-collectie. Sommige kaarten afgeleid van het werk van Waldseemüller gaan de grote klassiekers als Ortelius, Thevet en Mercator vooraf. Daarnaast gaat de collectie prat op bijzondere Nederlandse, Franse en Engelse kaarten uit de 17de eeuw, van de hand van beroemde cartografen zoals Hondius, Janssonius, Guillaume en Joan Blaeu, Visscher, de Wit, Sanson, Duval, Jaillot en Speed. De wandkaart van Afrika, in 1644 uitgegeven door Pieter Verbist in Antwerpen, is het enige bekende overblijvende exemplaar en tevens het pronkstuk van de collectie. In het begin van de 18e eeuw rezen vragen bij de traditionele weergave van het continent en zijn regio’s, zoals blijkt uit de kaarten van Delisle, D’Anville en andere exemplaren van Duitse of Nederlandse oorsprong. Enkele wandkaarten uit die periode getuigen van de overgang naar een nieuw concept. Vanaf de conferentie van Brussel in 1876 krijgt de cartografie van Midden-Afrika een politiek karakter. Vooral de conferentie van Berlijn (1884-1885) brengt de ontwikkeling van de cartografie in een stroomversnelling. De collectie bevat een representatieve waaier van kaarten die destijds werden uitgegeven in België, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Portugal. Een heel aantal van die moderne kaarten – topgrafische, administratieve of thematische kaarten – heeft betrekking op het toenmalige Belgisch Congo tot de onafhankelijkheid in 1960.

De fotocollectie van Henry Morton Stanley

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
Vierhonderd foto’s mag weinig lijken in verhouding tot het hele Stanley-archief dat liefst 7.000 items telt. Toch zijn de foto’s een heel nauwkeurige illustratie van het leven van Stanley, van zijn Afrikareizen en van zijn sociale contacten. Tussen 2000 en 2004 kocht de Koning Boudewijnstichting de meeste foto’s. Het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika bewaart en beheert de volledige collectie. Het formaat van de foto’s varieert van postkaarten en standaardafmetingen tot stereoscopische beelden. Stanley zelf maakte er een aantal tijdens zijn reizen. Zijn gezin, vooral zijn vrouw Dorothy, nam foto’s op meer vertrouwde locaties. Ander beeldmateriaal is afkomstig uit bekende studio’s. De collectie bevat ook foto’s die Stanley kreeg van vrienden, reisgenoten, politici, leden van de ‘beau monde’ en dergelijke meer. Er zitten verschillende thema’s in de collectie verweven. De foto’s van de Afrikareizen laten onder meer koning Mutesa van Oeganda zien, de verkenners van Stanley, de bemanning van de Lady Alice, de oevers van het Tanganyikameer en van de Congorivier en de Wagenia-visserijen. Ze geven een beeld van diverse missies en factorijen die in handen waren van Europeanen en er zitten ook portretten bij van latere reizigers, gemaakt op de kust van Cabinda na hun doortocht door het Afrikaanse continent. Het fotomateriaal van Stanley toont ook de ontwikkeling van het medium. Foto’s nemen in 1874 in Afrika was geen sinecure. De belichtingstijden waren erg lang, je moest uiterst fragiele glasplaten gebruiken en de kans om materiaal te verliezen of te beschadigen was groot door de risicovolle tochten en de slechte weersomstandigheden. Pas op het einde van zijn leven gebruikte Stanley een automatisch toestel. Hij gebruikte zijn opnames ook als lantaarnplaatjes, de voorlopers van onze moderne dia’s, ter illustratie van zijn talloze lezingen over de hele wereld. Tijdens die lezingen bleek hoe handig Stanley met het medium overweg kon.
Rommelmarkt - Bailièvre (donderdag)(elke week)

Rommelmarkt - Bailièvre (donderdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Bailièvre
Bailièvre - Hainaut
Rommelmarkt - Ham-sur-Heure (donderdag)(elke week)

Rommelmarkt - Ham-sur-Heure (donderdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Ham-sur-Heure
Ham-sur-Heure - Hainaut
Rommelmarkt - Auvelais (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Auvelais (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Auvelais
Auvelais - Namur
Rommelmarkt - Châtelet (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Châtelet (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place du Marché à Châtelet
Châtelet - Hainaut
Rommelmarkt - Mons (zondag)(elke week)

Rommelmarkt - Mons (zondag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place du Beguinage
Mons - Hainaut
Rommelmarkt - TurnhoutElke zondag van 07:00 tot 12:30

Rommelmarkt - Turnhout

Elke zondag van 07:00 tot 12:30
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
De Warande Turnhout
Turnhout - Anvers
Elke zondag is er een rommelmarkt op en rond het Warandeplein en in de hal van de Warande. De markt vindt plaats van 7 tot 12.30 uur.
Rommelmarkt - La Louvière (zaterdag)(elke week)

Rommelmarkt - La Louvière (zaterdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place Mansart
La Louvière - Hainaut

Rommelmarkt Borgloon

Elke zaterdag van 06:15 tot 12:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Borgloon - Limburg - Vlaams Gewest
Iedere zaterdag rommelmarkt! Waar? Stationsplein 15, 3840 Borgloon

Rommelmarkt - Vogelenmarkt

Elke zondag van 08:00 tot 13:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Vaartplaats Antwerpen
Antwerpen - Anvers
Markten op het TheaterpleinWil je van het echte Antwerpen proeven? Trek dan naar het Theaterplein in het weekend. Op zaterdag vind je er de Exotische markt met lokale en zuiderse specialiteiten. Zondag kan je op de bekende Vogelenmarkt onder meer antiek, bloemen en kleren op de kop tikken. De eeuwenlange Antwerpse marktentraditie ervaar je hier. Exotische markt | Oudevaartplaats, Theaterplein en omgeving | zaterdag: 8-16 uur (ook op officiële feestdagen)Vogelenmarkt | Oudevaartplaats, Theaterplein en omgeving | zondag: 8-13 uur (ook op officiële feestdagen)
Rommelmarkt - Anhée (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Anhée (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Anhée
Anhée - Namur

Ballroom en Latijn Dansen lessen beginners Brussel

Elke zondag van 20:05 tot 20:55
Stages / Cursussen Cursussen
Dynamodance.com (Merode-Montgomery)
Woluwe-Saint-Pierre - Bruxelles
Ballroom en Latijn Dansen lessen beginners Brussel

Wekelijkse rommelmarkt Lokeren

Elke zondag van 07:00 van 12:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Stationsplein Lokeren
Lokeren - Flandre Orientale
Iedere zondagvoormiddag vindt de grootste wekelijkse openlucht rommelmarkt van het land plaats aan het stationsplein in Lokeren. De markt gaat door op het stationsplein ter hoogte van de brandweerkazerne.
Rommelmarkt - Ploegsteert (zondag)(elke week)

Rommelmarkt - Ploegsteert (zondag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Parking du Bizet
Ploegsteert - Hainaut

Trammuseum

Tentoonstellingen Varia
Trammuseum
Sint-Pieters-Woluwe - Bruxelles
Het Museum voor het Stedelijk Vervoer te Brussel (MSVB) werd in 1982 opgericht door werknemers van de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer van Brussel (MIVB) en enkele liefhebbers die gepassioneerd bezig waren met het openbaar vervoer.

Bezoek het Zwin Natuur Park

Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium Wandelingen
Zwin Natuur Park
Knokke-Heist - Vlaams Gewest
Coronamaatregelen Zwin Natuur Park Update maatregelen 2/11/20 Beste bezoeker, We zijn heel blij om je in het Zwin Natuur Park te mogen verwelkomen. We houden hierbij uiteraard rekening met de verschillende maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad voorschrijft zodat je in alle veiligheid kan genieten van het mooie Zwin Natuur Park. Het reserveren van een ticket is verplicht. Het dragen van een mondmasker is verplicht in alle binnenruimtes en langs het huttenparcours. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht in de Zwinvlakte. Samenscholingen zijn toegelaten tot maximaal 4 personen (uitgezonderd voor gezinsleden die onder één dak wonen). Het bezoekerscentrum mag enkel betreden worden als je vooraf een ticket gereserveerd hebt. Het huttenparcours en de Zwinvlakte zijn toegankelijk, geniet volop van het Zwin in de buitenlucht. De permanente tentoonstelling over de vogeltrek en de panoramatoren zijn gesloten. Zwinbistro “The Shelter” is gesloten, picknicken in het park is niet toegelaten. De bistro biedt wel take away aan om mee te nemen op jullie wandeling of naar huis. Meer info : theshelterknokke.be Gelieve de federale maatregelen steeds te respecteren en het aantal nauwe contacten te beperken, ook in het Zwin Natuur Park.

Museum De Reede | De collectie

Tentoonstellingen Permanente expo's
Museum De Reede
Antwerpen - Vlaams Gewest
De collectie bestaat uit werken op papier: litho’s, gravures, etsen, houtdrukken en tekeningen van meer dan een dozijn kunstenaars uit zeven landen op drie continenten en overspant vijf eeuwen van de 17e tot en met de 21e. Kern van de collectie zijn een 150tal werken van drie van de grootste graveurs allertijden. Drie kunstenaars die elk de mens als doelwit hebben. Francisco Goya en Félicien Rops de medemens, de maatschappij ontledend, Edvard Munch zichzelf, binnenste buiten kerend. Nocturne - Maandelijks een avond nader aan te kondigen TECHNIEKEN Papier Generaliserend kan men stellen dat werken op papier, grafische kunst, een geringere mate van belangstelling en waardering wordt toebedeeld dan de schilder- of beeldhouwkunst, ja zelfs achterblijft bij fotografie. Een grafisch kunstenaar moet naast al het andere aan kunstzinnigheid een grote ambachtelijke en technische bekwaamheid hebben om door het gekozen procédé een goed werkstuk af te leveren. Litho's Om bij schilderkunst te blijven, als variant op het gezegde dat een slecht schilderij van een bekend kunstenaar ‘beter’ is dan een goed werk van een onbekende schilder, zou je kunnen stellen dat in het oog van het publiek, van een en dezelfde kunstenaar, een minder goed olieverfschilderij meer genade vindt dan een briljante ets of litho van hem. Edvard Munch, als voorbeeld, munt mogelijk sterker uit in zijn litho’s dan in zijn schilderijen. Gravures Al worden de oudste gravures gedateerd 1398, het jaar 1430 wordt beschouwd als het startschot van de grafische traditie in Duitsland. Een lijst van de meest belangrijke exponenten van deze kunstvorm zou aanvangen met Albrecht Dürer, gevolgd in vogelvlucht door Hans Holbein de jongere, Hendrick Goltzius, Rembrandt, Goya, Rops, Honore Daumier, Munch, Max Klinger, Käthe Kollwitz en afsluiten met Pablo Picasso. Geenszins een ‘slecht gezelschap’. Etsen Albrecht Dürer (1471 – 1528) Hans Holbein de jonge (1497 – 1543) Hendrick Goltzius (1558 – 1617) Rembrandt van Rijn (1606 – 1669) Francisco Goya (1746 – 1828) Félicien Rops (1833 – 1898) Max Klinger (1857 – 1920) Edvard Munch (1863 – 1944) Käthe Kollwitz (1867 – 1945) Pablo Picasso (1881 – 1973) Houtdrukken Met name in de oosterse traditie veel toegepast. Er zijn musea in landen als Japan en Korea van louter bewaard gebleven blokken. Het was bij uitstek de Japanse houtsnedekunst, die bijdroeg tot een opleving in de 2e helft 19e eeuw, vooral in Frankrijk, van belangstelling voor alles Japans, het ‘japonisme’ genoemd. Deze stroming heeft sterke invloed uitgeoefend op aanhangers van het impressionisme en heeft zijn invloed behouden op trends als art nouveau en cubisme. Tekeningen De drie pijlers van de collectie, Goya, Rops en Munch, zijn omringd door het grafisch werk van andere kunstenaars. Gedeeltelijk zijn deze laatsten minder bekend bij het grote publiek en is hun oeuvre van meer bescheiden betekenis. Echter het gehalte van het getoonde werk laat toe hen een plaats te laten vinden in de ‘galerij’ van kunstenaars die zich door de eeuwen heen hebben toegelegd op grafische kunst in al de verschillende vormen van techniek.

Online tentoonstellingen

Tentoonstellingen
Musées royaux des Beaux-Arts de Belgique
Bruxelles - Bruxelles

Virtueel bezoek aan het Museum voor Natuurwetenschappen

Tentoonstellingen Visites guidées
Muséum des sciences naturelles
Bruxelles - Bruxelles

Hortamuseum

Tentoonstellingen Architectuur
Musée Horta
Sint-Gillis - Bruxelles
Van 23 mei tot 28 juni: Open op zaterdag én zondag! Geen reservatie, geen vestaire. U bent van harte welkom...

Rommelmarkt van Soumagne

Elke zondag van 07:30 tot 13:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Place de la Gare Micheroux / Soumagne
Micheroux - Liège
A partir de ce dimanche 23/2/2025 la brocante se fera sur la Place de la Gare de 8h à 14h. (le temps des travaux près de la rue de la Siroperie)Un placeur accueillera les brocanteurs dès 7h et leur donnera accès à la Place de la Gare.Pour la sécurité et la bonne organisation, merci d’attendre les organisateurs !!!Tous les dimanches, une centaine d'exposants occupent la rue de la Siroperie de 7h30 et 13h00. Profitez des bonnes occasions proposées par des passionnés.

Dinsdag Markt - Zandbergplein Zele

Elke dinsdag van 08:00 tot 12:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Zandbergplein Zele
Zele - Flandre Orientale
Elke dinsdag vindt van 8 tot 12 uur de wekelijkse markt plaats op het Zandbergplein. Deze markt staat open voor elke professionele verkoper. Als bezoeker vind je hier een 60-tal marktkramers die een brede mix aan producten aanbieden.Hoe een plaats aanvragen?Vaste standplaatsEen aanvraag voor een vaste standplaats op de dinsdagmarkt kan je schriftelijk indienen ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Markt 50, 9240 Zele.Op risicoMarktkramers op risico kunnen zich elke maandag tussen 13 en 17 uur inschrijven via onderstaand e-loket.Het e-loket is enkel zichtbaar op maandag tussen 13 uur en 17 uur. Daarna is het e-loket niet meer beschikbaar/zichtbaar en is inschrijven niet meer mogelijk. De inschrijving is pas definitief nadat de marktleider de inschrijving heeft goedgekeurd/bevestigd via mail.

Rommelmarkt van Geraardsbergen

Elke zondag van 08:00 tot 13:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Grote Markt van Geraardsbergen
Geraardsbergen - Flandre Orientale
Van begin april tot eind oktober vindt de wekelijkse rommelmarkt plaats op de Markt van Geraardsbergen, elke zondag van 8 tot 13 uur.
Rommelmarkt - Klein Boom (2580 Putte)Elke woensdag van 16:00 tot 20:00

Rommelmarkt - Klein Boom (2580 Putte)

Elke woensdag van 16:00 tot 20:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
GC Klein Boom
Putte - Anvers
Ontdek een uniek brocante-evenement in Putte, Antwerpen, met een verscheidenheid aan antieke schatten en unieke objecten voor vintage-liefhebbers.
Boeken & Antiek Markt(elke week)

Boeken & Antiek Markt

(elke week)
Markten en Rommelmarkten
Place du Grand Sablon
Bruxelles - Bruxelles
Rommelmarkt - Chièvres (zondag)(elke week)

Rommelmarkt - Chièvres (zondag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Grand Place de Chièvres
Chièvres - Hainaut
Rommelmarkt - Chapelle-lez-Herlaimont (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Chapelle-lez-Herlaimont (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place de l'Eglise de Chapelle-Lez-Herlaimont
Chapelle-lez-Herlaimont - Hainaut
Rommelmarkt - Brugelette (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Brugelette (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Brugelette
Brugelette - Hainaut
Rommelmarkt - Biercée (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Biercée (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Biercée
Biercée - Hainaut
Rommelmarkt - Beloeil (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Beloeil (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Rue du Château
Beloeil - Hainaut
Rommelmarkt - Basècles (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Basècles (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Basècles
Basècles - Hainaut
Rommelmarkt - Couvin (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Couvin (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Couvin
Couvin - Namur
Rommelmarkt - Kain (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Kain (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place de Kain la Tombe
Kain - Hainaut
Rommelmarkt - Ville-Pommeroeul (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Ville-Pommeroeul (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Ville-Pommeroeul
Ville-Pommeroeul - Hainaut
Rommelmarkt - Vezon (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Vezon (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Vezon
Vezon - Hainaut
Rommelmarkt - La Louvière (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - La Louvière (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
La Louvière - Hainaut - Région Wallonne
Rommelmarkt - Tongre-Notre-Dame (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Tongre-Notre-Dame (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Tongre-Notre-Dame
Tongre-Notre-Dame - Hainaut
Rommelmarkt - Silly (zondag)(elke week)

Rommelmarkt - Silly (zondag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Grand-Place de Silly
Silly - Hainaut
Rommelmarkt - Seloignes (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Seloignes (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Seloignes
Seloignes - Hainaut
Rommelmarkt - Saint-Ghislain (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Saint-Ghislain (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Grand-Place de Saint-Ghislain
Saint-Ghislain - Hainaut
Rommelmarkt - Roux (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Roux (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place des Haies
Gilly - Hainaut
Rommelmarkt - Ressaix (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Ressaix (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place Albert 1er
Ressaix - Hainaut
Rommelmarkt - Quiévrain (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Quiévrain (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Quiévrain
Quiévrain - Hainaut
Rommelmarkt - Onnezies (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Onnezies (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Onnezies
Onnezies - Hainaut
Rommelmarkt - Nalinnes (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Nalinnes (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place de Nalinnes Centre
Nalinnes - Hainaut
Rommelmarkt - Mouscron (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Mouscron (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Grand-Place de Mouscron
Mouscron - Hainaut
Rommelmarkt - Morlanwelz (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Morlanwelz (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place Albert 1er
Morlanwelz - Hainaut
Rommelmarkt - Montroeul-sur-Haine (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Montroeul-sur-Haine (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Montroeul-sur-Haine
Montroeul-sur-Haine - Hainaut
2 567 evenement(en) gevonden (2401 tot 2450)