Festival "Live aux Blés" 2023

 
image - Festival

Over Festival "Live aux Blés" 2023

Muziek, gezelligheid en steun aan lokale handelaars staan centraal.


Het Live aux Blés Festival keert terug naar de Oude Korenhuis in Brussel!

Het Live aux Blés Festival is terug voor zijn derde editie, en de opwinding is voelbaar! Georganiseerd door Wicked Pigeon ASBL op de Oude Korenhuis in Brussel, belooft dit muzikale en gezellige evenement een dag vol muzikale ontdekkingen, een warme sfeer en steun aan lokale handelaars.


De magie van live muziek in de buitenlucht

Het Live aux Blés Festival biedt een unieke gelegenheid om te genieten van live muziek in de openlucht op een pittoreske locatie in het hart van de Belgische hoofdstad. Ook dit jaar zullen bezoekers de kans krijgen om een gevarieerd muzikaal programma te ontdekken, met stijlen variërend van blues tot wereldmuziek, rock en rap. De algemene sfeer zal doordrenkt zijn van gezelligheid, waardoor het een ideale ontmoetingsplek is voor families en vrienden.


Line-up: Dexter & Senso, Illia Selecta, Domy Bi, Milla Vitali, Daniel Johnson, Maggy Tyson, AshEra, Sarah Abd Ali, Uman, ...


Steun aan lokale handelaars

Buiten de muziek om wordt Live aux Blés gesubsidieerd door de Stad Brussel om lokale handelaars en restaurateurs op de plaats te ondersteunen. In deze uitdagende tijden wil het evenement een economische stimulans zijn voor de buurt. De terrassen van de omliggende bars en restaurants zullen open zijn om bezoekers te verwelkomen en hen een gedenkwaardige muzikale ervaring te bieden. Het evenement maakt ook deel uit van de officiële deelnemers aan het Weekend van de Klant, georganiseerd door UNIZO, UCM en COMEOS.


Een gezellig buurtfeest

Live aux Blés is trots om een warme en gezellige ontmoetingsplaats te zijn, ideaal voor ontmoetingen en plezier met familie en vrienden. De goede sfeer is overheersend, en de familiale sfeer is perfect om een aangename dag in de buitenlucht door te brengen.


Noteer de datum!

Reserveer de datum van zaterdag 30 september 2023 in uw agenda om deel te nemen aan deze gedenkwaardige dag. Live aux Blés kijkt ernaar uit om bezoekers van 12.00 uur tot 22.00 uur te verwelkomen om muziek, gezelligheid en steun aan de lokale gemeenschap te vieren. Blijf op de hoogte voor meer informatie over het programma en andere spannende details!


Facebook-evenement: https://fb.me/e/QCKtwzVM


Perscontact:

E-mail: hello@wickedpigeon.be

Website: https://wickedpigeon.be


Met de steun van de schepen voor Economische Zaken van de Stad Brussel en Brouwerij Timmermans. 


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (4)

NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
ID : 134491
Editer l'événement SEO Espace administration