Flesh can’t can’ t not’t ‘tis flesh h...

image - Flesh can’t can’ t not’t ‘tis flesh h...

Over

Stel je een sci-fi wereld voor, op basis van het muziekgenre reggaeton, de urban dance stijl perreo, de ervaring van het dagelijkse leven met een beperkte Engelse taalbeheersing, en de historische connectie van Midden-Amerika met haar export van exotisch fruit.
Na El cantar del playo or... a song is a rose is a thorn keert Mario Barrantes terug naar het Kaaitheater met deze hybride voorstelling van livemuziek, tekstprojectie, dans en sculptuur. Twee brandende lichamen leiden ons door de landschappen van een onbekende wereld om de bitterzoete migratie tussen het Zuiden en het Noorden te verkennen. En tegelijkertijd een deel van de queer geschiedenissen in de Centraal-Amerikaanse regio te traceren.
• Mario Barrantes Espinoza is een Costa-Ricaanse/Nicaraguaanse kunstenaar in Brussel. Na zijn studies aan P.A.R.T.S. heeft die samengewerkt met François Chaignaud, Théo Mercier, Benjamin Abel Meirhaeghe, Jozef Wouters, Michiel Vandevelde en Eszter Salamon en was die gastperformer bij muzikanten Peaches et The Subs. Hun werk bevat performance, het (her)schrijven van tekst, en stemgebruik met materiaal van popcultuur en mainstream media. In 2023 cureerde Mario hun eerste Culo Shaking Night bij Kaaitheater, rondom de presentatie van hun vorige voorstelling.
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Performances
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 141148
Editer l'événement SEO Espace administration